بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

استقبال لندن از تحریم واشنگتن علیه مسکو

وزیر امور خارجه انگلیس از اقدام غیرقانونی آمریکا در تحریم روسیه استقبال کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۴ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 03
کد خبر: ۱۸۲۰۰

به گزارش راهبرد معاصر ، دومینیک راب، وزیر امور خارجه انگلیس در پیامی در صفحه توئیتر خود از اقدام آمریکا در تحریم روسیه استقبال کرد.

 

در این پیام آمده است: ما از حمایت تزلزل ناپذیر امروز آمریکا با اعمال تحریم‌های شیمیایی و بیولوژیکی در واکنش به استفاده روسیه از عنصر کشنده اعصاب در سالزبری (انگلیس) استقبال می‌کنیم. ادامه واکنش جهانی نشان می‌دهد ما بیکار نمی‌نشینیم و استفاده این سلاح‌های وحشتناک را بدون پیامد نمی‌گذاریم.

 

آمریکا روز شنبه در ارتباط با حمله با گاز اعصاب نوویچوک به سرگئی اسکریپال، جاسوس دوجانبه سابق روس در انگلیس در سال ۲۰۱۸ تحریم‌های جدیدی علیه روسیه اعمال کرد.

اسکریپال در سال ۲۰۰۶ از سوی مقامات روسیه به اتهام همکاری با ام. آی. سیکس (سرویس اطلاعاتی انگلیس) و افشای اسامی ماموران پوششی اطلاعاتی روسیه در اروپا به سیزده سال زندان محکوم شد. دمیتری مدودوف، رئیس جمهور وقت روسیه در سال ۲۰۱۰ با امضای فرمانی اسکریپال را عفو کرد، اما وی به انگلیس رفت.

 

لندن، مسکو را مسئول مسمومیت جاسوس دوجانبه می‌داند و بار‌ها در این خصوص به روسیه اتهام‌زنی کرده است. مسکو با رد تمامی این اتهامات خواستار ارائه شواهد موثق از سوی لندن شده است.

ارسال نظر