لاریجانی: تحریم ظریف نشانه دغل‌کاری آمریکاست-راهبرد معاصر
نامه انتخاباتی ۲۶۰۰ عالم اهل سنت به رهبر انقلاب ستاد انتخابات کشور: تبلیغات انتخابات فردا ۸ صبح به پایان می‌رسد تأکید مخبر بر مسئولیت شرعی و قانونی مسئولان درباره مشارکت بهادری‌جهرمی: آیین‌نامه پذیرش صدور ضمانت‌نامه دولتی برای شرکت‌های بخش خصوصی تصویب شد حمایت حسن روحانی از مسعود پزشکیان شروع فرصت‌های ۱۵ دقیقه‌ای نامزدها در تلویزیون از ساعت ۱۸ اعلام رئوس برنامه‌های قالیباف در حوزه ارتباطات سخنگوی سپاه: راهبرد انتخاباتی سپاه دعوت به مشارکت حداکثری و ممنوعیت ورود مصداقی است وحیدی: 61 میلیون نفر واجد شرایط رای دادن در انتخابات هستند تصمیم جدید رسانه ملی برای تبلیغات کاندیداهای ریاست‌جمهوری انتخابات در چه صورتی به مرحله دوم کشیده می‌شود؟ تفاوت‌‌های اساسی مناظرات انتخاباتی اخیر با ادوار گذشته امروز آخرین روز تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری است جزئیات و زمان برگزاری مراسم اربعین شهید جمهور و همراهانش قالیباف بعد از مناظره: مشارکت اقتدار ملی ما است

لاریجانی: تحریم ظریف نشانه دغل‌کاری آمریکاست

رئیس مجلس گفت: آمریکایی‌ها مسئول اصلی مذاکرات ایران یعنی آقای ظریف را تحریم کرده‌اند، لذا آنها دروغ می گویند و از این‌گونه دغل‌کاری‌ها بسیار دارند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۹ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 03
کد خبر: ۱۸۲۰۷

به گزارش راهبرد معاصر ، به نقل از خانه ملت، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی عصر امروز (شنبه، 12 مردادماه) در نشست خبری مشترک خود با فضل هادی مسلم یار، رئیس مجلس مشرانو جرگه (سنا) افغانستان، گفت: کشور دوست، همسایه و برادر ما افغانستان سال های بسیار سختی را طی کرد که در تمام این مدت، ملت ایران در کنار ملت افغانستان بود و از یکپارچگی، استقلال و امنیت این کشور حمایت کرد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به سیاست راهبردی جمهوری اسلامی ایران در رابطه با افغانستان اظهار داشت: ایران از هرگونه تحرکی در این کشور که با محوریت دولت افغانستان باشد حمایت می کند.

 

وی افزود: در دیداری که با رئیس مجلس سنا داشتیم، مذاکرات خوبی در حوزه همکاری های اقتصادی و گسترش سایر همکاری ها صورت گرفت و ضمن اینکه تمهیدات جدیدی برای تسهیل روابط تجاری میان دو کشور در نظر گرفته شد مقرر گردید کمیته های پنج‌گانه مسیر خود را سریع‌تر طی کنند.

 

لاریجانی در ادامه با بیان اینکه طی گفتگوهای صورت گرفته مقرر شد مسائل امنیتی و موضوعات پیرامون آب نیز سامان یابد، عنوان کرد: امروز بحث صلح پایدار در منطقه مطرح است که جمهوری اسلامی در کنار دولت افغانستان است ،از شورایی که در این کشور برای ایجاد صلح در نظر گرفته شده است، حمایت می کند.

 

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان در ادامه با بیان اینکه آمریکایی‌ها بدون در نظر گرفتن دولت افغانستان، مسیری را با گروه‌های حاضر در این کشور در پیش گرفته‌اند، ابراز داشت: چیزی که آنها به دنبال آن هستند صلح نیست و در واقع تحقیر ملت افغانستان است.

 

وی در ادامه با بیان اینکه آمریکایی‌ها همواره شعار مذاکره سر می دهند اما در مسیر صحیح آن حرکت نمی کنند، گفت: در خصوص ایران مذاکرات هسته‌ای شکل گرفت اما آنها بعد از سال‌ها آن را بر هم زدند و اکنون مجددا از مذاکرات جدید سخن می گویند؛ این در حالی است که مسئول اصلی مذاکرات کشورمان یعنی آقای ظریف را تحریم کرده اند لذا آنها دروغ می گویند و از اینگونه دغل‌کاری‌ها بسیار دارند.

 

لاریجانی در ادامه با اعلام حمایت ایران از رایزنی‌های سیاسی برای توسعه افغانستان، تصریح کرد: برگزاری انتخابات اخیر مجلس در افغانستان و تشکیل هیأت رئیسه پارلمان را تبریک می گوییم و امیدواریم انتخابات ریاست جمهوری این کشور نیز در زمان مقرر و بر اساس برنامه‌ریزی‌ها برگزار شود.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان با تأکید بر حفظ ثبات در کشورهای منطقه، خاطرنشان کرد: مسیر همکاری برای برقراری صلح و ثبات در منطقه میان دو کشور ادامه خواهد یافت.

 

فضل هادی مسلم یار رئیس مجلس سنای افغانستان نیز در این نشست خبری ضمن تشکر از دعوت رئیس مجلس شورای اسلامی برای حضور در ایران، گفت: افغانستان مشکلات زیادی داشته است اما جمهوری اسلامی همواره در نیاز به ما کمک کرد که سپاسگزاریم همچنین از رهبری معظم برای حمایت از تحصیل افغان ها در ایران، در مدارس و سطوح مختلف تشکر می کنیم.

 

وی در ادامه صلح افغانستان را بسیار مهم و ضروری دانست و در این زمینه از حمایت های جمهوری اسلامی که برقراری صلح را با محوریت دولت و ملت افغانستان می‌خواهد، تشکر کرد و افزود: حمایت های جمهوری اسلامی ایران از افغانستان در موارد متعددی به ما اثبات شده است و حسن نیت شما اطمینان خاطر داریم.

 

رئیس مجلس مشرانو جرگه(سنا) افغانستان در پایان خاطرنشان کرد: گفتگوهای سازنده‌ای با رئیس مجلس شورای اسلامی داشتیم که پیرامون برخی مسائل از جمله ترانزیت و مسائل امنیتی بود که همکاری‌ها افزایش خواهد یافت.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده