آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

حمله سایبری به وبگاه سازمان زندان‌های رژیم صهیونیستی

حمله سایبری به وبگاه سازمان زندان‌های رژیم صهیونیستی به دنبال شهادت عضو ارشد جنبش جهاد اسلامی فلسطین، هکرهای «انانیموس سودان» وبگاه سازمان زندان‌های رژیم صهیونیستی را هدف حمله سایبری قرار دادند و آن را از دسترس خارج کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 02
کد خبر: ۱۸۲۱۶۴

به گزارش راهبرد معاصر. رسانه‌های صهیونیستی، امروز (سه‌شنبه)، خبر دادند که گروه هکری «انانیموس سودان» وبگاه سازمان زندان‌های رژیم صهیونیستی و وبگاه کابینه این رژیم را هدف حمله قرار داده است.

 

هکرهای انانیموس سودان که روز گذشته وبگاه‌های بندر حیفا و یافا را از کار انداختند، با انتشار تصاویری خبر دادند که توانسته‌اند وبگاه کابینه و سازمان‌ زندان‌های رژیم صهیونیستی را از دسترس خارج کنند.

 

این حمله در پاسخ به شهادت «خضر عدنان» عضو ارشد جنبش جهاد اسلامی فلسطین صورت گرفته که به دنبال اهمال‌کاری مقامات زندان‌های رژیم صهیونیستی، امروز، به شهادت رسید.

 

گروه انانیموس سودان اخیرا چند وبگاه امنیتی و تسلیحاتی رژیم صهیونیستی را هک کرده است. این گروه هکری پیش از این موفق شده بود وبگاه‌های شرکت صنایع نظامی رژیم صهیونیستی (رافائل)،‌ شرکت صنایع هوایی (IAI)، شرکت «ساخت سلاح‌های اسرائیلی» موسوم به (Israeli arms manufacturing company) (iwi) و وبگاه «evigilo» که وظیفه راه‌اندازی و توسعه سامانه‌های هشدار و ارسال پیام خطر به صهیونیست‌ها حین حمله را برعهده داشت، هک کند.

 

انانیموس سودان همچنین اخیرا موفق شد شرکت‌های ارتباطات و شرکت برق رژیم صهیونیستی را هک کند که این اقدام منجر به قطعی گسترده برق در سراسر فلسطین اشغالی شد. با این حال، رژیم صهیونیستی مدعی شده بود که این اختلال به دلیل نقص فنی در نیروگاه تولید برق حیفا رخ داده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار