نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

دستگیری سارقان خشن جاده بهشت‌زهرا(س)

دستگیری سارقان خشن جاده بهشت‌زهرا(س) رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری سارقان خشن جاده بهشت زهرا(س) خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 02
کد خبر: ۱۸۲۱۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری سارقان خشن جاده بهشت زهرا (س) خبر داد.

 

سرهنگ کارآگاه علی ولیپور گودرزی رئیس پلیس آگاهی پایتخت در تشریح جزئیات خبر فوق اظهار داشت: چندی قبل مرد جوانی به پایگاه نهم پلیس آگاهی مراجعه کرد و به کارآگاهان گفت که راننده تاکسی اینترنتی بوده و 3 نفر را به عنوان مسافر به مقصد بهشت زهرا (س) سوار کرده است؛ اما در میانه راه مردان جوان با تهدید چاقو 5 میلیون ریال پول و تلفن‌همراهم را به سرقت برده و مرا مورد ضرب و جرح قرار دادند.

 

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ تصریح کرد: کارآگاهان در نخستین‌گام با بهره‌گیری از شیوه‌های کشف نوین جرم و روش‌های علمی هویت متهمان را شناسایی کرده و متوجه شدند متهمان اتباع کشورهای همسایه هستند که به ایران آمده و دست به اعمال مجرمانه‌ می‌زنند.

 

وی افزود: کارآگاهان پایگاه نهم پلیس آگاهی در گام بعدی با اقدامات اطلاعاتی و بررسی‌های دقیق‌تر مخفیگاه متهمان را در جنوب تهران ردیابی کرده و با هماهنگی‌های لازم با مرجع قضائی آنها را در یک عملیات‌ منسجم بازداشت کردند.

 

این مقام انتظامی تصریح کرد: متهمان پس از انتقال به پایگاه نهم بلافاصله هدف تحقیقات قرار گرفته و به جرم خود مبنی بر سرقت از راننده‌‌های خودرو‌های عبوری و تاکسی اینترنتی به مقصد بهشت زهرا (س) اعتراف و مالباختگان هم در مواجهه حضوری آنها را شناسایی کردند.

 

سرهنگ کارآگاه ولیپور گودرزی خاطرنشان کرد: متهمان با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضایی برای کشف جرائم احتمالی و شناسایی سایر شکات در اختیار کارآگاهان پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران قرار دارند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار