پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است

تحویل ۷۰ هزار واحد مسکن مهر در دولت سیزدهم

تحویل ۷۰ هزار واحد مسکن مهر در دولت سیزدهم سرپرست دفتر اقتصاد مسکن گفت: در دولت سیزدهم ۷۰ هزار واحد مسکن مهر تا کنون تکمیل و تحویل شده و فروش حدود ۱۶۵ هزار واحد هم به صورت اقساطی در حال انجام است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۹ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 03
کد خبر: ۱۸۲۲۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، ابوالفضل نوروزی سرپرست دفتر اقتصاد مسکن، اظهار داشت: در دولت سیزدهم ۷۰ هزار واحد مسکن مهر تا کنون تکمیل و تحویل شده و فروش حدود ۱۶۵ هزار واحد هم به صورت اقساطی در حال انجام است .
به گفته نوروزی هم اکنون یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی در مراحل مختلف ساخت قرار دارد .
وی از ثبت نام حدود ۶ میلیون نفر در طرح نهضت ملی مسکن خبر داد و گفت برای اجرای این طرح تاکنون بیش از ۲۴ هزار هکتار زمین تغییر کاربری پیدا کرده است .
سرپرست دفتر اقتصاد مسکن تصریح کرد: در حوزه عملیات اجرایی فرآیند طراحی در طرح نهضت ملی مسکن حدود ۷۰۰ هزار واحد تعریف واحد عملیاتی شده است ؛ بدین معنا که متقاضی شناسایی، اراضی تامین و عملیات اجرایی آغاز شده است.
به گفته وی از این ۷۰۰ هزار واحد حدود ۵۵۰ هزار واحد به شکل انبوه‌سازی توسط پیمانکاران در حال ساخت است و ساخت حدود ۱۴۰ هزار واحد نیز به شکل خودمالکی است .
نوروزی یکی از معضلات بخش مسکن را تامین مسکن در بافت ‌های فرسوده و مقاوم سازی واحدهای این بافت‌ها عنوان کرد و گفت: در حال حاضر حدو ۱۰۹ هزار واحد مسکونی در حوزه بافت فرسوده در حال نوسازی است .
وی یکی از معضلات موجود را تامین مسکن در بافت های فرسوده عنوان کرد و گفت : حدود ۳۰ درصد از جمعیت شهری در بافت های فرسوده سکونت دارند،/ برنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار