نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

لفاظی وزیر خارجه رژیم صهیونیستی علیه ایران

لفاظی وزیر خارجه رژیم صهیونیستی علیه ایران وزیر خارجه رژیم صهیونیستی که به بروکسل سفر کرده با تکرار اتهام‌زنی‌ها علیه تهران، مدعی شد که اتحادیه اروپا به مواضع تل‌آویو درباره ایران نزدیک شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 03
کد خبر: ۱۸۲۳۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، «الی کوهن» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی که به بروکسل، پایتخت بلژیک سفر کرده، طی پستی در توئیتر ادعا کرد که مقامات اروپایی به موضع تل‌آویو در خصوص ایران نزدیک شده‌اند.

 

کشورهای غربی به رهبری آمریکا و رژیم صهیونیستی سال‌هاست که ایران را به پیگیری اهداف نظامی در برنامه هسته‌ای این کشور متهم می‌کنند. ایران قویاً این ادعاها را رد می‌کند. ایران تاکید می‌کند به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هسته‌ای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.

 

به نوشته روزنامه سعودی «الشرق الاوسط»، چاپ لندن، کوهن طی پستی در توئیتر ادعا کرد که در دیدار با «روبرتا میتسولا»، رئیس پارلمان اروپا، درباره شیوه‌های مقابله با برنامه‌های هسته‌ای ایران رایزنی کرده است.

 

وی همچنین مدعی شد که با رئیس پارلمان اروپا درباره «درج نام سپاه پاسداران در فهرست تروریسم اتحادیه اروپا» و ادعاهای طرح شده درباره «برنامه‌ریزی ایران برای حمله به یهودیان و اسرائیلی‌ها در خاک اروپا» گفت‌و‌گو کرده است.

 

کوهن پیش از سفر به بروکسل گفته بود که هدفش از این سفر، متقاعد کردن اتحادیه اروپا به اتخاذ سیاست‌ قاطعانه‌تر در قبال ایران است.

 

وی پس از دیدار با میتسولا در ادامه لفاظی‌های ضد ایرانی خود ادعا کرد: « اروپا امروز "خطر حاکمیت ایران" را بیش از هر زمان دیگری تشخیص می‌دهد و با اسرائیل درباره نحوه مواجهه با "تروریسمی" که از سوی نظام ایران می‌آید و از طریق آن تغذیه می‌شود، اتفاق نظر دارد».

 

به اعلام رسانه‌های صهیونیستی، الی کوهن دوشنبه پیش به بروکسل سفر کرده تا با «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا وسایر مقامات اروپایی دیدار کند.

 

به نوشته یدیعوت آحارانوت، هدف از این دیدار بهبود روابط با بورل و متقاعد کردن او برای اتخاذ مواضع سخت‌تر علیه تهران در نشست ژوئن شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در «وین» است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار