محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

تخصیص سهام عدالت به جاماندگان به کجا رسید؟!

اگرچه امروز خبری با عنوان تخصیص سهام عدالت به جاماندگان داغ شده اما پیگیری‌های خبرنگار تجارت‌نیوز نشان می‌دهد همان طور که صداوسیما در گزارشی اشاره کرده هنوز دولت قصد انجام این تعهد را ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۳ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 04
کد خبر: ۱۸۲۵۵۹

به گزارش راهبرد معاصر, درحالی که براساس قانون لایحه بودجه امسال، دولت موظف شد تا نسبت به واگذاری سهام عدالت، به تمامی جاماندگان مشمول دریافت این سهام، اقدام کند، هنوز هیچ اقدامی در این باره انجام نشده و نهادهای مسئول در حال تاخیر بیشتر نسبت به وعده‌های مکرر خود هستند.

 

جاماندگان سهام عدالت چند نفر از جمعیت کشور را شامل می‌شوند و چرا دولت نسبت به وضعیت آنها هیچ تعیین تکلیفی نکرده است آن هم درست در شرایطی که بیش از 9 ماه از موعد مقرر اعلام مصوبه تخصیص سهام عدالت به این دسته می‌گذرد؟

 

نگاهی به اظهارات مقامات رسمی کشور نشان می‌دهد که همزمان با آزادسازی سهام عدالت در اردیبهشت سال ۱۳۹۹ و قیمت قابل توجه این سهام که در حقیقت متاثر از وضعیت بازار سرمایه در آن روزها بود، موضوع مشمول بودن یا نبودن در دریافت سهام عدالت به یکی از پرسش‌های شهروندان بدل شد تا جایی که قیمت سهام، بسیاری را بر آن داشت نسبت به ورود به بازار سهام اقدام کنند.

 

با این همه و پس از سرگردانی‌های فراوان آمارهای مختلفی از میزان بالای جاماندگان از سهام عدالت خبر می‌دهد تا جایی که برخی رسانه‌ها آن را 20 میلیون نفر تخمین زده ‌اند.

 

خبرگزاری صداوسیما در گزارشی به این موضوع انتقاد کرده و از دولت خواسته است زودتر نسبت به تعیین تکلیف جاماندگان سهام عدالت اقدام کند. اقدامی که به نظر می‌رسد به دلیل چالش‌ها مشکلات درونی خودِ دولت و میان دستگاه‌هاست که عملا با تاخیر چند ماهه همراه شده است./ تجارت نیوز

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده