نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی

حمایت‌های ۲۵۰ و ۱۰۰ میلیون تومانی وزارت دفاع از نخبگان

معاون وزیر دفاع با بیان یکی از برنامه های محوری این نهاد در توسعه زیست‌بوم نخبگان ملی، برگزاری و حمایت از رویدادهای مسئله محور و تقاضا محور است، گفت: در رویدادهای مسئله‌محور از هر رویداد تا سقف ۲۵۰ میلیون و در رویدادهای تقاضامحور از هر ایده و نخبه تا سقف ۱۰۰ میلیون حمایت می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۹ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 04
کد خبر: ۱۸۲۵۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  هشتمین دوره مسابقات روبوتیکاپ دانش‌آموزی انتخابی مسابقات جهانی با حمایت مادی و معنوی وزارت دفاع به میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد.

 

افشین نادری‌شریف معاون تحقیقات و امور صنعتی وزارت دفاع ظهر امروز در بازدید از این مسابقات، گفت: وزارت دفاع برای پاسخگویی به نیازهای فناورانه فعلی و آینده نیروهای مسلح، تعامل و همکاری مستمر با جامعه نخبگانی کشور را همواره به عنوان یک اولویت اصلی دنبال کرده است.

 

وی با بیان اینکه یکی از برنامه‌های محوری وزارت دفاع در توسعه زیست‌بوم نخبگان ملی، برگزاری و حمایت از رویدادهای مسئله‌محور و تقاضامحور است، تصریح کرد: در رویدادهای مسئله‌محور از هر رویداد تا سقف ۲۵۰ میلیون و در رویدادهای تقاضامحور از هر ایده و نخبه تا سقف ۱۰۰ میلیون حمایت می‌شود.

 

نادری‌شریف با بیان اینکه در سال گذشته از بیش از ۳۰ رویداد ملی و دانش‌آموزی حمایت شده است، گفت: امسال نیز وزارت دفاع حمایت مادی و معنوی مسابقات روباتیک دانش‌آموزی انتخابی مسابقات جهانی را بر عهده گرفته است.

 

معاون تحقیقات و امور صنعتی وزیر دفاع با بیان اینکه این نوجوانان آینده‌سازان فردای ایران اسلامی هستند و حمایت از آن‌ها در واقع سرمایه‌گذاری برای تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد آینده میهن عزیزمان خواهد بود، خاطرنشان کرد: نفرات برتر این رقابت‌ها با حمایت مالی و معنوی وزارت دفاع به مسابقات جهانی اعزام خواهند شد.

 

گفتنی است؛ این مسابقات با شرکت ۹۲۰ دانش‌آموز در ۲۶ لیگ از جمله مسیریاب، جنگجو، حل ماز، برنامه‌نویسی، آتش‌نشان و مین‌یاب در تاریخ ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت برگزار شد./ فارس

ارسال نظر