سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

روح‌الامینی: تشویق مردم برای شرکت در انتخابات آینده اولویت احزاب انقلابی باشد

روح‌الامینی: تشویق مردم برای شرکت در انتخابات آینده اولویت احزاب انقلابی باشد معاون احزاب و تشکل‌های سیاسی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: تشویق مردم برای شرکت در انتخابات اولویت و برنامه احزاب انقلابی در سال پیش رو باشد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۵ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 04
کد خبر: ۱۸۲۵۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، نشست وبیناری عبدالحسین روح الامینی معاون احزاب و تشکل‌های سیاسی شورای ائتلاف با معاونین حزبی شورای ائتلاف انقلاب اسلامی در استان ها، برگزار شد.

 

روح الامینی در ابتدای نشست به سخنرانی پرداخت و گفت: تشویق مردم برای شرکت در انتخابات و کمک به کارآمدی همزمان ارکان انتخابی برای تحقق شعار سال با حفظ برادری و مهربانی، اولویت و برنامه احزاب انقلابی در سال پیش رو باشد.

 

در این جلسه که معاونین احزاب ائتلاف استانها از سراسر کشور حضور داشتند معاونین احزاب استانی به ارایه گزارشی از وضعیت استان، احزاب انقلابی و شورای ائتلاف استان پرداختند و مقرر گردید این جلسات به صورت منظم و با حضور میهمانان برای وحدت رویه ادامه داشته باشد.

 

در این جلسه معاونین احزاب از استانهای البرز،مازندران،فارس،ایلام،آذربایجان شرقی،قزوین و سمنان به ارائه گزارش از وضعیت احزاب در استان خود پرداختند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار