طرح کمیسیون اروپا برای جلوگیری از دور زدن تحریم‌ها علیه روسیه-راهبرد معاصر
حماس شهادت یحیی السنوار را تایید کرد ترامپ: دوست دارم ایران را موفق ببینم؛ فقط نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند جلالی: موافقتنامه جامع ایران و روسیه در سفر رئیس جمهور به مسکو امضا می‌شود واشنگتن‌پست: حماس از توافق پیشنهادی بایدن حمایت می‌کرد تا اینکه نتانیاهو خواسته‌های جدیدی را مطرح کرد بیانیه مهم حزب‌الله درباره مرحله جدید مقابله با رژیم صهیونیستی: منتظر روز‌های آینده باشید عراقچی در بدو ورود به ترکیه: اکنون در منطقه درک مشترکی وجود دارد | مسائل باید مسالمت‌آمیز حل شود وزیر خارجه ترکیه: احتمال درگیری میان تهران و تل آویو بالاست پنتاگون: هیچ نقشی در عملیات ترور یحیی سنوار نداشتیم نماینده ایران در سازمان ملل: صدام را با وضع آشفته از سوراخ زیرزمینی بیرون کشیدند | شهید سنوار در میدان نبرد، با لباس رزم و نه در مخفیگاه به مقابله با دشمن پرداخت خطیب زاده: ما برنامه نظامی هسته‌ای را دنبال نمی‌کنیم | خویشتن داری در برابر اسرائیل دیگر کارساز نیست رویترز: ترامپ در حال زمینه‌چینی برای به چالش کشیدن نتایج انتخابات در صورت شکست است نامه ایران به سازمان ملل درباره اتهامات تل‌آویو علیه تهران: حمایت ایران از گروه‌های مقاومت کاملاً مطابق با حقوق بین‌الملل است روایت هاآرتص از نحوه به شهادت رسیدن «یحیی السنوار» در رفح عراقچی از قاهره به استانبول رفت ارتش اسرائیل به حالت آماده باش درآمد

طرح کمیسیون اروپا برای جلوگیری از دور زدن تحریم‌ها علیه روسیه

کمیسیون اروپایی به منظور مقابله با دور زدن تحریم‌ها علیه روسیه بخصوص از طرف کشورهای ثالث طرحی را ارائه کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۶ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 06
کد خبر: ۱۸۲۷۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، اتحادیه اروپا تحریم‌های متعددی را علیه روسیه اعمال کرده است - اما مسکو راه‌های متعددی را نیز برای ورود کالاها به این کشور پیدا کرده است. آنها اغلب از طریق کشورهای ثالث وارد می شوند. اکنون پیشنهادی از بروکسل در مورد چگونگی جلوگیری از این امر ارائه شده است.

 

بر این اساس در مبارزه با دور زدن تحریم ها علیه روسیه، صادرات اتحادیه اروپا به کشورهای ثالث نیز باید در آینده بتواند محدود شود. به گفته منابع اتحادیه اروپا، این پیشنهاد کمیسیون اروپا برای یازدهمین بسته اقدامات تنبیهی علیه روسیه برای جنگ علیه اوکراین است که روز جمعه به کشورهای عضو ارسال شد.

 

به طور خاص، برنامه ریزی شده است تا به دلیل ادعای دور زدن تحریم ها به عنوان یک عامل بازدارنده، امکان قانونی محدود کردن صادرات به کشورهای ثالث ایجاد شود. اگر این کافی نباشد، در مرحله دوم صادرات خاصی می تواند در واقع مسدود شود. بر این اساس کالاهایی که می توانند هم برای مقاصد نظامی و هم برای اهداف غیر نظامی استفاده شوند، می توانند به ویژه تحت تأثیر قرار گیرند. دستگاه های دید در شب که توسط شکارچیان و شرکت های امنیتی و همچنین توسط سربازان استفاده می شود به عنوان نمونه آورده شد.

 

از جمله کشورهایی که برای دور زدن تحریم‌ها علیه روسیه استفاده می شود می توان به قزاقستان، ارمنستان و امارات متحده عربی اشاره کرد. ترکیه هم از جمله کشورهایی است که از طرف کارشناسان اروپایی تایید شده است.

 

نمایندگان دائمی 27 کشور عضو اتحادیه اروپا قرار است چهارشنبه آینده در بروکسل در مورد این پیشنهاد کمیسیون به رهبری اورسولا فون در لاین بحث کنند. هدف تصویب یازدهمین بسته تحریمی در ماه جاری علیه روسیه است. علاوه بر ابزار جدید برای کنترل صادرات، این ابزار باید شامل اقدامات تنبیهی علیه سایر افراد و سازمان‌هایی باشد که از جنگ روسیه علیه اوکراین حمایت می‌کنند.

 

این مسئله مسلم تلقی می شود که دولت فدرال آلمان اساساً با این برنامه های کمیسیون اتحادیه اروپا موافق است. رابرت هابک، وزیر اقتصاد فدرال آلمان پیش از این در ماه فوریه نسبت به اقدامات سختگیرانه تر علیه دور زدن تحریم های اقتصادی علیه روسیه صحبت کرده بود. این مقام آلمانی در آن زمان گفته بود که دور زدن های آشکار حتی از سوی آلمان وجود دارد و تاکید کرد که پذیرش نقض تحریم ها قابل قبول نیست. وی با اشاره به اوکراین و جنگ روسیه گفت: در اینجا به منافع مردمی که برای آزادی خود می جنگند خیانت شده است. در مقاله ای توسط وزارت اقتصاد آمده است که داده های تجارت خارجی نشان می دهد که کالاهای تحریم شده توسط اتحادیه اروپا "تا حد قابل توجهی" از اتحادیه اروپا و بنابراین از آلمان به برخی از کشورهای ثالث و از آنجا به روسیه صادر شده است./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار