طرح کمیسیون اروپا برای جلوگیری از دور زدن تحریم‌ها علیه روسیه-راهبرد معاصر
عراقچی: نحوه تعامل ما با سوریه بستگی به رفتار طرف مقابل دارد وزیر خارجه آمریکا: از سرعت سقوط نظام اسد متعجب شدیم عراقچی: آماده ورود به مذاکرات سازنده و بدون تاخیر در خصوص برنامه هسته‌ای هستیم دیدار ابومحمد الجولانی با وزرای خارجه فرانسه و آلمان احضار سفیر ایتالیا در تهران به وزارت خارجه توضیح وزارت خارجه لبنان در مورد تنش فرودگاه بیروت الاخبار: سفر السودانی به ایران با هدف نزدیک کردن دیدگاه‌های تهران و دمشق است اعتراض شدید تهران به کابل نسبت به تحدید نامتناسب آب‌های ورودی به ایران ۱۶ کشته و زخمی در پی برخورد یک هواپیما به ساختمانی در کالیفرنیا انفجاری مهیب فرودگاه خلخله در جنوب سوریه را لرزاند حضور مجتبی امانی، سفیر ایران در میان شهروندان لبنانی تجمع کننده در مقابل سفارت ایران در بیروت + فیلم راننده سایبرتراک منفجر شده برابر هتل ترامپ یک نیروی زبده ارتش آمریکا بود تنش در فرودگاه بیروت/ بازرسی شدید مسافرین هواپیمای ماهان ایر واکنش سفیر ایران به احضار توسط وزارت خارجه ایتالیا وزیر خارجه حکومت جدید سوریه: تهران باید در سیاست خود در قبال دمشق تغییر اساسی دهد

طرح کمیسیون اروپا برای جلوگیری از دور زدن تحریم‌ها علیه روسیه

کمیسیون اروپایی به منظور مقابله با دور زدن تحریم‌ها علیه روسیه بخصوص از طرف کشورهای ثالث طرحی را ارائه کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۶ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 06
کد خبر: ۱۸۲۷۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، اتحادیه اروپا تحریم‌های متعددی را علیه روسیه اعمال کرده است - اما مسکو راه‌های متعددی را نیز برای ورود کالاها به این کشور پیدا کرده است. آنها اغلب از طریق کشورهای ثالث وارد می شوند. اکنون پیشنهادی از بروکسل در مورد چگونگی جلوگیری از این امر ارائه شده است.

 

بر این اساس در مبارزه با دور زدن تحریم ها علیه روسیه، صادرات اتحادیه اروپا به کشورهای ثالث نیز باید در آینده بتواند محدود شود. به گفته منابع اتحادیه اروپا، این پیشنهاد کمیسیون اروپا برای یازدهمین بسته اقدامات تنبیهی علیه روسیه برای جنگ علیه اوکراین است که روز جمعه به کشورهای عضو ارسال شد.

 

به طور خاص، برنامه ریزی شده است تا به دلیل ادعای دور زدن تحریم ها به عنوان یک عامل بازدارنده، امکان قانونی محدود کردن صادرات به کشورهای ثالث ایجاد شود. اگر این کافی نباشد، در مرحله دوم صادرات خاصی می تواند در واقع مسدود شود. بر این اساس کالاهایی که می توانند هم برای مقاصد نظامی و هم برای اهداف غیر نظامی استفاده شوند، می توانند به ویژه تحت تأثیر قرار گیرند. دستگاه های دید در شب که توسط شکارچیان و شرکت های امنیتی و همچنین توسط سربازان استفاده می شود به عنوان نمونه آورده شد.

 

از جمله کشورهایی که برای دور زدن تحریم‌ها علیه روسیه استفاده می شود می توان به قزاقستان، ارمنستان و امارات متحده عربی اشاره کرد. ترکیه هم از جمله کشورهایی است که از طرف کارشناسان اروپایی تایید شده است.

 

نمایندگان دائمی 27 کشور عضو اتحادیه اروپا قرار است چهارشنبه آینده در بروکسل در مورد این پیشنهاد کمیسیون به رهبری اورسولا فون در لاین بحث کنند. هدف تصویب یازدهمین بسته تحریمی در ماه جاری علیه روسیه است. علاوه بر ابزار جدید برای کنترل صادرات، این ابزار باید شامل اقدامات تنبیهی علیه سایر افراد و سازمان‌هایی باشد که از جنگ روسیه علیه اوکراین حمایت می‌کنند.

 

این مسئله مسلم تلقی می شود که دولت فدرال آلمان اساساً با این برنامه های کمیسیون اتحادیه اروپا موافق است. رابرت هابک، وزیر اقتصاد فدرال آلمان پیش از این در ماه فوریه نسبت به اقدامات سختگیرانه تر علیه دور زدن تحریم های اقتصادی علیه روسیه صحبت کرده بود. این مقام آلمانی در آن زمان گفته بود که دور زدن های آشکار حتی از سوی آلمان وجود دارد و تاکید کرد که پذیرش نقض تحریم ها قابل قبول نیست. وی با اشاره به اوکراین و جنگ روسیه گفت: در اینجا به منافع مردمی که برای آزادی خود می جنگند خیانت شده است. در مقاله ای توسط وزارت اقتصاد آمده است که داده های تجارت خارجی نشان می دهد که کالاهای تحریم شده توسط اتحادیه اروپا "تا حد قابل توجهی" از اتحادیه اروپا و بنابراین از آلمان به برخی از کشورهای ثالث و از آنجا به روسیه صادر شده است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار