ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان

اوکراین:یک موشک مافوق صوت روسیه منهدم شد

اوکراین روز شنبه ادعا کرد که با استفاده از سامانه دفاع هوایی پاتریوت ساخت آمریکا یک موشک مافوق صوت روسیه را در آسمان کی یف پایتخت این کشور منهدم کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 06
کد خبر: ۱۸۲۸۴۱

به گزارش راهبرد معاصر از "واشنگتن پست" میکولا اولشچوک، رئیس فرماندهی هوایی اوکراین گفت: به مردم اوکراین برای این رویداد تاریخی تبریک می‌گویم. بله، ما کینژال "بی نظیر" را منهدم کردیم.

به نوشته واشنگتن پست, تاکنون اوکراین نتوانسته بود موشک مافوق صوت کینژال روسیه که به معنی "خنجر" است را متوقف کند و این موشک‌ها از ماه فوریه سال ۲۰۲۲ که جنگ آغاز شد, چندین بار با موفقیت اهداف خود در اوکراین را نابود کردند.

به گزارش ایرنا, موشک‌های مافوق صوت کینژال بخشی از مجموعه سلاح‌های جدید روسی است که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه در جریان یک سخنرانی در سال ۲۰۱۸ آن‌ را رونمایی کرد. وی این موشک‌ها را «شکست ناپذیر» خوانده و گفته بود که آن‌ها می‌توانند با فرار از سپر موشکی ساخت آمریکا، هر نقطه از جهان را هدف قرار دهند.

آمریکا, هلند و آلمان هرکدام یک سامانه پاتریوت به اوکراین تحویل داده‌اند. هزینه استقرار هریک از این سامانه‌ها حدود یک میلیارد دلار است.

آمریکا در اوکلاهاما به نیروهای اوکراینی نحوه کار با این سامانه‌ها را آموزش داده است./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار