حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

اوکراین:یک موشک مافوق صوت روسیه منهدم شد

اوکراین روز شنبه ادعا کرد که با استفاده از سامانه دفاع هوایی پاتریوت ساخت آمریکا یک موشک مافوق صوت روسیه را در آسمان کی یف پایتخت این کشور منهدم کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 06
کد خبر: ۱۸۲۸۴۱

به گزارش راهبرد معاصر از "واشنگتن پست" میکولا اولشچوک، رئیس فرماندهی هوایی اوکراین گفت: به مردم اوکراین برای این رویداد تاریخی تبریک می‌گویم. بله، ما کینژال "بی نظیر" را منهدم کردیم.

به نوشته واشنگتن پست, تاکنون اوکراین نتوانسته بود موشک مافوق صوت کینژال روسیه که به معنی "خنجر" است را متوقف کند و این موشک‌ها از ماه فوریه سال ۲۰۲۲ که جنگ آغاز شد, چندین بار با موفقیت اهداف خود در اوکراین را نابود کردند.

به گزارش ایرنا, موشک‌های مافوق صوت کینژال بخشی از مجموعه سلاح‌های جدید روسی است که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه در جریان یک سخنرانی در سال ۲۰۱۸ آن‌ را رونمایی کرد. وی این موشک‌ها را «شکست ناپذیر» خوانده و گفته بود که آن‌ها می‌توانند با فرار از سپر موشکی ساخت آمریکا، هر نقطه از جهان را هدف قرار دهند.

آمریکا, هلند و آلمان هرکدام یک سامانه پاتریوت به اوکراین تحویل داده‌اند. هزینه استقرار هریک از این سامانه‌ها حدود یک میلیارد دلار است.

آمریکا در اوکلاهاما به نیروهای اوکراینی نحوه کار با این سامانه‌ها را آموزش داده است./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار