پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد

وضعیت بورس در ساعات پایانی معاملات امروز ۱۷ فرودین ۱۴۰۲

وضعیت بورس در ساعات پایانی معاملات امروز ۱۷ فرودین ۱۴۰۲ شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز با کاهش 95 هزار واحدی شاخص کل همراه شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۸ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 07
کد خبر: ۱۸۲۹۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران بعد از رکوردشکنی‌ در روزهای گذشته امروز در یک روند کاملاً ریزشی قرار گرفت، به گونه‌ای که در پایان معاملات شاخص کل با کاهش بی‌سابقه 95 هزار و 40 واحدی به رقم 2 میلیون و 440 هزار و 194 واحد رسید.

 

همچنین شاخص هموزن امروز با کاهش 30 هزار و 63 واحد به رقم 840 هزار و 345 واحد رسید. به نظر می‌رسد از دلایل مهم ریزش شاخص بورس در روز جاری باز شدن سایت ثبت‌نام خودرو است که سهامداران خرد سهام خود را برای ثبت‌نام در بازار رانتی خودرو به فروش گذاشته‌اند که این باعث کاهش شاخص کل شده است.

 

ارزش بازار در بورس تهران به بیش از 9 میلیون و 21 هزار میلیارد تومان رسید. معامله‌گران امروز بیش از 23.4 میلیارد سهام در قالب 1.1 میلیون معامله و به ارزش 17 هزار و 339 میلیارد تومان داد و ستد کردند.

 

همه شاخص‌های بورس امروز به رنگ قرمز درآمدند بگونه‌ای که شاخص کل و شاخص قیمت با معیار وزنی ارزشی 3.7 درصد افت کردند این دو شاخص با معیار هموزن 3.4 درصد کاهش یافتند، شاخص آزاد شناور 3.5 درصد کاهش یافت، شاخص بازار اول بورس 4.3 درصد افت کرد، شاخص بازار دوم بورس 2.99 درصد کاهش یافت.


نقشه معاملات امروز بازار تهران

امروز نمادهای فولاد مبارکه، ملی‌مس، پتروشیمی خلیج‌فارس، چادرملو، گل‌گهر،شستا و بانک ملت به ترتیب بیشترین اثر کاهشی در شاخص بورس را از خود به جای گذاشته‌اند.

 

در فرابورس ایران هم شاخص کل امروز با عقب‌نشینی 1264 واحد به رقم 30 هزار و 791 واحد رسید. ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به بیش از یک میلیون و 713 هزار میلیارد تومان رسید ارزش بازار پایه فرابورس به بالای 505 هزار میلیارد تومان رسید.

 

معامله‌گران امروز بیش از 8.9 میلیارد سهام و اوراق مالی در قالب 445 هزار فقره معامله و به ارزش 14 هزار و 407 میلیارد تومان داد و ستد کردند. امروز نمادهای پتروشیمی مارون، سنگ‌آهن گهرزمین، آریاساسول، فولاد هرمزگان، بیمه پاسارگاد و صبا تأمین به ترتیب بیشترین اثر کاهشی در شاخص فرابورس را داشته‌اند.

 

با توجه به شعار سال مبنی بر رشد اقتصادی همراه با مهار تورم بازار سرمایه باید به محلی برای تأمین مالی سرمایه‌گذاری غیرتورمی تبدیل شود و این بازار همراه با ریسک و نوسان است، اما در عین حال باید منافع سرمایه‌گذاران خرد در این بازار هر چه بیشتر رعایت شود.

 

از محل تأمین مالی در بازار سرمایه می‌توان برای توسعه سواحل جنوبی کشور و سواحل مکران استفاده کرد به شرط اینکه دولت از کلیت بازار سرمایه حمایت و منافع سرمایه‌گذاران خرد را دنبال کند تا سرمایه‌ها در این بازار تجمیع شده و از طریق شرکت‌های سرمایه‌گذار پروژه‌محور به توسعه مناطق اولویت‌دار مانند سواحل مکران اختصاص یابد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار