گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

تحرکات مشکوک آمریکا در مرزهای مشترک عراق با سوریه و عربستان

نمایندگان عراقی درباره تداوم تحرکات مشکوک آمریکا در مرزهای مشترک عراق با سوریه و عربستان سعودی، به دولت و دستگاه امنیتی کشورشان هشدار دادند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 07
کد خبر: ۱۸۲۹۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  «کریم علیوی» عضو پارلمان عراق از ائتلاف الفتح درباره افزایش فعالیت‌ها و تحرکات نیروهای آمریکایی در مرزهای مشترک عراق با سوریه و عربستان سعودی هشدار داد.

 

وی با اشاره به فرود مشکوک بالگردهای نظامی آمریکایی در شهرستان «الطیب» از توابع استان میسان، به وبگاه المعلومه، توضیح داد: «اخیرا اطلاعات دقیقی درباره تحرکات نیروهای رزمی آمریکا در داخل مرزهای عراق و خارج آن در مرزهای مشترک سوریه و عربستان سعودی با عراق به دست آمده است».

 

علیوی در ادامه با هشدار به دولت و نیروهای امنیتی به ویژه اطلاعاتی افزود که فعالیت نیروهای آمریکایی در این مناطق، هر روز در حال افزایش است و باید این تحرکات در داخل و خارج از اراضی عراق رصد و پیگیری شود.

 

وی افزود: اطلاعاتی غیر تایید شده به دست آمده که حاکی از فرود شماری از هواپیماهای نظامی آمریکایی در شهرستان الطیب از توابع استان میسان طی مدت کوتاه اخیر است و صحت این اطلاعات در دست بررسی است.

 

«عقیل الطائی» کارشناس امنیتی عراق، روز گذشته (شنبه، ۶ می)، از تداوم تحرکات آمریکا در مرزهای عراق و سوریه طی مدت اخیر خبر داد و اعلام کرد که سیاست دولت عراق در بستن چشم بر روی این تحرکات آمریکا درست نیست.

 

از سوی دیگر، «رفیق الصالحی» نماینده فراکسیون پارلمانی «الصادقون» در عراق، امروز در اظهاراتی، تصریح کرد که نیروهای آمریکایی موجب تضعیف امنیت کشور شده‌اند و خواستار تدوین یک جدول زمانبندی شده آشکار برای عقب‌نشینی این نیروها از کشور شد.

 

وی در گفت‌وگو با المعلومه، تصریح کرد: به نفع عراق و منطقه است که نیروهای خارجی و به طور مشخص آمریکایی از اراضی کشورهای منطقه خارج شوند. حضور آمریکا در عراق نیز خوشایند نیست و از سوی مردم این کشور مردود است زیرا آن را دلیل ویرانی‌های عراق و گسترش دامنه تروریسم در این کشور می‌دانند.

 

فراکسیون پارلمانی الصادقون، نیز روز گذشته بر ضرورت اجرای مصوبه پارلمان در اخراج کلیه نیروهای رزمی خارجی از کشور تاکید کرد./ فارس

ارسال نظر