افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

آغاز واگذاری سهام صندوق ذخیره فرهنگیان کشور

آغاز واگذاری سهام صندوق ذخیره فرهنگیان کشور مدیر عامل صندوق ذخیره فرهنگیان کشور از آغاز واگذاری سهام صندوق ذخیره فرهنگیان به یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از اعضای این صندوق خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۶ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 07
کد خبر: ۱۸۲۹۷۴

به گزارش راهبرد معاصر حمید رضا نجف پور کردی،مدیر عامل صندوق ذخیره فرهنگیان کشور در حاشیه مراسم تجلیل از معلمان و مدیران نمونه مدارس استان قم گفت: همزمان با هفته گرامیداشت مقام معلم، واگذاری سهام صندوق ذخیره فرهنگیان به یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از فرهنگیان شاغل و بازنشسته این صندوق آغاز شد.

او با بیان اینکه در طول ۱۲ سال گذشته، بر اساس اساسنامه صندوق، وعده اعطای سهام صندوق به اعضای بازنشسته و شاغل صندوق داده شده بود، گفت: ارزش مالکانه دارایی شرکت‌ها و هلدینگ صندوق بر اساس ارزش روز و در یک مدل و نظام علمی تعیین تکلیف شده است و به مرور تقدیم بازنشستگان خواهد شد.

نجف پور کردی افزود: از بین یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر عضو صندوق در گام اول، ۸۷۰ هزار نفر از بازنشستگان از سهام مالکانه دارایی‌های کل صندوق، بهره‌مند خواهند شد.

مدیر عامل صندوق ذخیره فرهنگیان کشور درخصوص اعطای سهام به ۶۷۰ هزار نفر از شاغلین نیز گفت: اسامی این تعداد به همراه ارزش سهام، احصا شده و پس از بازنشستگی به آنان نیز اعطا خواهد شد.

او با اشاره به اینکه تا پایان هفته و در مرحله اول بخشی از دارایی‌های ۳ شرکت بورسی صندوق که امکان اعطای سهم دارد تقدیم معلمان می‌شود افزود: اعطای سهام در یک دوره زمانی از اردیبهشت ماه آغاز می‌شود و به طور متوسط حدود یک میلیون تومان از ارزش شرکت‌های صندوق بر اساس دارایی سهام به معلمان پرداخت می‌شود.

نجف پور کردی حجم ارزش برآوردی دارایی‌های سهام صندوق ذخیره فرهنگیان را بین ۷۰ تا ۱۰۰ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: شرکت‌های این صندوق به مرور در یک سال آینده بورسی خواهند شد و ارزش دارایی‌های آنان طبق مدل‌های علمی، احصا شده و سهم معلمانی که در دوره‌های گذشته بازنشسته شده اند به مرور به آنان پرداخت خواهد شد./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار