بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

پشت‌پرده سفارت جدید آمریکا در بیروت چیست؟

پشت‌پرده سفارت جدید آمریکا در بیروت چیست؟ تصاویر منتشر شده از ساختمان در حال احداث سفارت آمریکا در لبنان بار دیگر توجه رسانه‌های جهانی را به خود جلب کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۱ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 07
کد خبر: ۱۸۲۹۸۵

به گزارش راهبرد معاصر تصاویر منتشر شده از ساختمان‌های در حال احداث مجتمع سفارت آمریکا در بیروت باعث بروز نظرات ضد و نقیضی در رابطه با اهداف و نوع کارایی این سفارت شده است.

مسئله زمانی مجددا به سر زبان‌ها افتاد که این سفارت در صفحه خود در توئیتر تصاویری از ادامه ساخت این بنا را منتشر و خبر داد، کار احداث ساختمان جدید که در منطقه عوکر واقع در 13 کیلومتری شمال بیروت واقع است، سرعت بیشتری به خود گرفته است.

براساس اطلاعات منتشر شده توسط نمایندگی دیپلماتیک آمریکا در لبنان، مساحت سفارت جدید حدود 90 هزار متر مربع بناهای مسقف و 120 هزار متر مربع مساحت‌های روباز است که توسط دفتر عملیات ساخت و ساز ما ورای بحار وزارت خارجه آمریکا در حال احداث است.

محمد جمال الیوسف یکی از فعالان فضای مجازی در این رابطه نوشت، گفته می‌شود، سفارت آمریکا در لبنان بزرگترین سفارت آمریکا در جهان بعد از سفارت این کشور در بغداد است، حال این پرسش مطرح می‌شود چرا باید در یکی از کوچکترین کشورهای منطقه سفارتی به این بزرگی احداث شود.

این در حالی است که برخی دیگر از فعالان فضای مجازی تاکید کردند، این سازه‌ها بیش از آنکه بیانگر ساخته شدن سفارت باشند، نشان دهنده احداث یک پایگاه نظامی هستند، زیرا یک سفارت نیازی به این همه مساحت و این همه ساختمان ندارد.

برخی دیگر از فعالان هم از دولت این کشور خواستند تا در رابطه با علل اعطای چنین اجازه‌ای به سفارت آمریکا برای احداث سفارتی با این مساحت توضیح دهد.

سحر غدار یکی دیگر از فعالان لبنانی در فضای مجازی هم نوشت: واقعا آنچه که پیش روی ماست، یک سفارت نیست، شاید یک منطقه‌ای است که ساختمان سفارت هم در داخل آن قرار دارد، این یک پایگاه نظامی است، همه چیز می‌تواند باشد، اما ساختمان سفارت نیست، حال این پرسش مطرح می‌شود که چگونه پروژه احداث این ساختمان با این عظمت در شورای وزیران لبنان به تصویب رسید، چگونه وزارت دارایی لبنان با احداث آن موافقت کرد، چه کسی طرف این پرونده بود؟

در مقابل برخی دیگر از لبنانی هم نسبت به زیان‌های زیست محیطی که احداث این سفارت بر قله یکی از کوه‌های مشرف به بیروت به همراه خواهد داشت، هشدار داده و اعتراض کردند.

یکی از این افراد، سلیم عون نماینده عضو جریان ملی گرای آزاد است که از تمامی مدافعان محیط زیست خواست تا علیه این ساختمان عظیم در حال احداث سفارت آمریکا در عوکر اعتراض کنند.

او در توئیتی نوشت: صدای هیچ کس را نمی‌شنویم که حداقل بپرسد چه بر سر درختانی آمده که به جای آن ساختمان سفارت آمریکا در حال احداث است، چرا باید درختان قطع و یک کوه به طور کامل تراشیده شود؟ راستی چه کسی مجوزهای قانونی را به آنها داده است.

یک کاربر لبنانی با انتشار تصویری از سفارت لبنان در واشنگتن آن را با سفارت آمریکا در بیروت مقایسه کرده و به طنز نوشت: سفارت لبنان در واشنگتن: دو اتاق خواب با توابع آن دارد.

این در حالی است که برخی از هواداران آمریکا به دفاع از آن پرداخته و مدعی شدند، مساحت سفارت بیانگر پایبندی بلند مدت آمریکا در مشارکت با لبنان است./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده