عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

آخرین اخبار از همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری ۱۴۰۲/ نامه کمیسیون بودجه به دیوان محاسبات

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی از نامه کمیسیون متبوعش به مسئولان دیوان محاسبات برای همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری ۱۴۰۲ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۴ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 08
کد خبر: ۱۸۳۰۰۹

به گزارش راهبرد معاصر از همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری ۱۴۰۲ ولی‌الله فرزانه عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به جلسه این کمیسیون با رئیس و برخی از مسئولان دیوان محاسبات، گفت: بررسی عملکرد بودجه سال 1401 در دستورکار این جلسه بود که میزان تحقق بودجه در بخش‌های مختلف از جمله تأمین درآمد در بودجه برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان لشکری و کشوری نیز مورد ارزیابی قرار گرفت.

 وی با بیان اینکه در بودجه برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان 14 هزار میلیارد تومان از محل فروش اموال مازاد دولت در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: در  جلسه‌ای که ما با وزیر اقتصاد داشتیم، وی عنوان کرده بود که بیش از 90 درصد از این منابع برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان محقق شده؛ اما برای همسان‌سازی بازنشستگان به‌کار گرفته نشده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ادامه داد: بنابراین  در جلسه مشترکی که اعضای کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با مسئولان دیوان محاسبات داشتند، دیوان مأموریت پیدا کرد که این موضوع را بررسی کند تا مشخص شود که این درآمد که باید به همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اختصاص می‌یافت، در کجا صرف شده است و نتیجه را به کمیسیون برنامه و بودجه اعلام کند.

فرزانه اضافه کرد: همچنین در این راستا نامه‌ای نیز به دیوان محاسبات ارسال شده است تا این موضوع را پیگیری و نتیجه را به کمیسیون ارسال کند؛ در این نامه از دیوان خواسته شده است؛ اگر این درآمد محقق شده در کجا هزینه شده و اگر محقق نشده است دلیل آن چه بوده است./کانال شبکه خبری بازنشستگان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار