بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

عراق از توافقات آبی با ایران و ترکیه خبر داد

وزارت منابع آبی عراق از توافقاتی خبر داد که با ایران و ترکیه در زمینه برگزاری نشست فنی تخصصی قریب الوقوع برای بررسی پرونده آب حاصل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 08
کد خبر: ۱۸۳۰۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت منابع آبی عراق از توافق با ترکیه و ایران برای برگزاری نشست فنی تخصصی در آینده نزدیک برای بررسی پرونده آب خبر داد.

 

« رائد الجشعمی»، معاون وزیر منابع آبی عراق گفت که مذاکرات سازنده ای با هیئت ایرانی در حاشیه کنفرانس آب بغداد داشتیم که در آن اختلافات را بررسی کردیم و شاهد تعامل با مطالبات عراق بودیم.

 

وی افزود که هیئت فنی بلندپایه ترکیه نیز در این کنفرانس شرکت کرد و در بازدید از فرات، از آثار کم آبی و نیاز عراق به آب مطلع شد.

 

الجشعمی اشاره کرد که ترکیه و ایران، تعامل خود با حجم چالشی که عراق با آن مواجه است را ابراز داشتند.

 

معاون وزیر منابع آبی عراق گفت که دیدارهای فنی با هیئت های دو کشور شرایط را برای توافق بر سر برگزاری نشست فنی تخصصی در آینده نزدیک برای بررسی پرونده آب فراهم کرد.

 

وی اشاره کرد که عراق به کشورهای پایین دست، لزوم توافق دائم و رفع اختلافات با توجه به اینکه وضعیت آبی تغییر کرده را ابلاغ کرده است.

 

تاکید «السودانی» بر توسعه پایدار منطقه

«محمد شیاع السودانی»، نخست وزیر عراق میزبان «جنین هنیس پلاسخارت»، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در عراق بود.

 

دو طرف همکاری بین عراق و سازمان ملل در برنامه‌های مختلف و راه‌های گسترش و آماده سازی شرایط موفقیت آن را بررسی کردند.

 

السودانی بیان کرد که دولت از ابتدای فعالیتش اصرار به حل بحران‌ها و مشکلاتی که با سازمان‌های بین المللی همکاری می‌کند، نشان داده است و گام بلندی در مسیر حل اکثر مشکلات برداشته از آنجا که اولویت هایی در برنامه دولت قرار داده است.

 

نخست وزیر عراق به استقبال و پشتیبانی عراق از همه تلاش‌های بین المللی و سازمان ملل برای تثبیت امنیت و ثبات و آماده سازی شرایط برای توسعه پایدار در منطقه اشاره کرد.


از طرفی دیگر پلاسخارت بر حمایت هیئت نمایندگی سازمان ملل در عراق از تلاش‌ها و برنامه‌های دولتی با هدف بررسی و مقابله با چالش‌های اقتصادی و اجتماعی و تقویت صلح جامعه از طریق راه حل‌های ریشه‌ای و بلند مدت تاکید کرد./ تسنیم

ارسال نظر