شرایط فروش وانت نیسان ارتقاء یافته نحوه تبدیل یارانه نقدی به کالابرگ + جزئیات پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ زمان واریز حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی در آبان ۱۴۰۴ قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ هشدار مهم به خانوارها/ فرصت استفاده از اعتبار کالابرگ رو به پایان است همسان‌سازی حقوق بازنشستگان رسماً تصویب شد/ وعده افزایش حقوق بازنشستگی تا ۷۰ درصد در سال ۱۴۰۵ قیمت گوشت قرمز امروز ۲۶ آبان ۱۴۰۴ + جدول قیمت دلار مبادله‌ای امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ مدیرعامل ایران ایر تغییر کرد/ «طاهر عبدالحی» مدیرعامل جدید ایران ایر شد نتایج قرعه‌کشی سایپا اعلام شد هشدار پزشکیان به خودروسازان؛ یکسال فرصت دارید خودرو‌ها را بهینه کنید در غیر این صورت هیچ ارزی دریافت نمی‌کنید و اجازه تولید نخواهید داشت مبلغ عیدی ۱۴۰۵ کارمندان و کارگران

تلاش عمان و ایران برای افزایش همکاری‌های اقتصادی

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع عمان گفت: با توجه به توان و ظرفیت موجود دو کشور ایران و عمان فرصت های سرمایه گذاری مشترک بین دو کشور وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۳ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 08
کد خبر: ۱۸۳۰۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ فیصل عبدالله امروز در همایش تجاری ایران و عمان که در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، با بیان اینکه برگزاری این همایش و دیدارها در راستای فراهم سازی توسعه روابط تجاری و سرمایه گذاری میان دو کشور، است، گفت: تلاش می کنیم تا روابط تجاری ایران و عمان توسعه یابد و با ایران تعامل و همکاری بیشتری داشته باشیم.

 

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع عمان اظهار داشت: روابط دو کشور بسیار عمیق است و فرصت های سرمایه گذاری زیادی برای هر دو کشور فراهم است لذا تلاش می کنیم تا از طریق این همایش به اهداف خود در این زمینه دست یابیم.

 

وی افزود: بنابراین باید تمرکز و توجه زیادی به افزایش حجم سرمایه گذاری داشته و با توجه به توان و ظرفیت موجود دو کشور می توان پروژه های مشترک زیادی را آغاز کرد.

 

در ادامه این همایش محمد عبدالحسین باقر رئیس اتاق مشترک عمان و ایران نیز اظهار داشت: برگزاری چنین همایش هایی نشان دهنده رشد فزاینده روابط اقتصادی بین دو کشور است ضمن اینکه تلاش می کنیم تا همکاری های اقتصادی و مالی دو کشور افزایش یابد.

 

وی با بیان اینکه هدف از دیدارها میان هیات های تجاری دو کشور رشد و تعامل بخش اقتصادی دو کشور است، گفت: ما تلاش می کنیم تا روابط اقتصادی خود را با جمهوری اسلامی ایران افزایش دهیم زیرا توسعه روابط دو کشور باعث ایجاد منافع مشترک دو کشور می شود.

 

* تلاش برای رفع مشکلات بانکی بین ایران و عمان

رئیس اتاق مشترک عمان و ایران بیان داشت: بخش تبادلات بازرگانی بین دو کشور دارای سختی ها و چالش های زیادی بوده که بخشی مربوط به حساب های بانکی است که البته بخشی از این مشکلات حل شده و توافق شده تا بخش دیگر از مشکلات این حوزه نیز حل شود.

 

وی اظهار داشت: در بخش گردشگری سلامت و زیارت شرکت های ناشناخته زیادی در عمان وجود دارد که می توان آنها را به ایران معرفی کرد تا در این زمینه تبادل داشته باشیم. همچنین توافق شده تا پلتفرم الکترونیکی بین اتاق بازرگانی دو کشور ایجاد شود تا تعاملات بیشتری با شرکت های ایرانی داشته باشیم./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار