سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

پکن: خاورمیانه حیات خلوت هیچ کشوری نیست

پکن: خاورمیانه حیات خلوت هیچ کشوری نیست وزیر امور خارجه چین روز دوشنبه در سخنانی گفت که خاورمیانه متعلق به ملت‌های آن منطقه بوده و حیات خلوت هیچ طرف دیگری نیست.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۶ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 09
کد خبر: ۱۸۳۲۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، «کین گانگ» وزیر امور خارجه چین روز دوشنبه در سخنانی گفت که منطقه خاورمیانه متعلق به ملت‌های این منطقه بوده و حیات خلوت هیچ طرف دیگری نیست.

 

به گزارش خبرگزاری تاس، وی در واکنش به طرح آمریکا برای ارسال زیردریایی‌هایی مجهز به سامانه‌های موشکی «تام هاوک» به منطقه خلیج فارس گفت: «ما بر این موضوع تاکید داریم که آمریکا از طریق حفظ صلح و ثبات، نقشی مثبت و نه بر عکس آن، در منطقه ایفا کند».

 

وی اشاره کرد: «کشورهای خاورمیانه نیازمند آشتی و گفت‌وگو و نه تشدید تنش هستند».

 

کین گانگ درباره روابط روسیه و چین گفت که استواری در روابط این دوکشور به ایجاد مسیر صحیح در تعامل میان دو کشور منجر شده است.

 

وزیر خارجه چین اضافه کرد: «این مسیر با اعتماد متقابل راهبردی و حسن همجواری مشخص می‌شود و به عدم مقابله و عدم هدف قرار دادن طرف سوم پایبند بوده و در تلاش برای احترام متقابل و همزیستی مسالمت آمیز و همکاری مشترک است».

 

کین گانگ گفت که روابط میان روسیه و چین تهدیدی برای هیچ کشوری در جهان نبوده و بیانگر رویکرد صحیح در زمینه پیشرفت می‌باشد.

 

پیشتر نیز «مائو نینگ» سخنگوی وزارت خارجه چین گفته بود که پیشروی ناتو در منطقه آسیا اقیانوسیه ثبات در این منطقه را تضعیف خواهد کرد.

 

او در پاسخ به سوال خبرنگار این خبرگزاری روسی درباره برنامه ناتو برای گشودن دفتر در ژاپن گفت: تداوم گسترش ناتو به سمت شرق به منطقه آسیا اقیانوسیه و مداخله این ائتلاف در امور منطقه‌ای به شکلی غیرقابل اجتناب صلح و ثبات را تضعیف خواهد کرد.

 

چهارشنبه (سوم مه) روزنامه ژاپنی نیکی گزارش داد ناتو در نظر دارد دفتر ارتباط خود را سال آینده در ژاپن بگشاید. به نوشته این روزنامه، «این دفتر به ائتلاف نظامی امکان رایزنی‌های دوره‌ای با ژاپن و شرکای کلیدی در مطقه مثل کره جنوبی، استرالیا و نیوزیلند را می‌دهد».

 

طبق این گزارش، تصمیم رسمی در این خصوص باید قبل از اجلاس سران ناتو در ویلنیوس پایتخت لیتوانی در تاریخ ۱۱ و ۱۲ ژوئیه (۲۰ و ۲۱ تیر) گرفته شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار