نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

زیردریایی هسته‌ای آمریکا در کره جنوبی پهلو گرفت

برای اولین بار در شش سال اخیر، یک فروند زیردریایی اتمی آمریکا در بندر «بوسان» پهلو گرفت تا به تنش‌ها با کره شمالی بیش از پیش دامن بزند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 16
کد خبر: ۱۸۹۵۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ ارتش کره جنوبی امروز (جمعه) اعلام کرد که یک فروند زیردریایی هسته‌ای آمریکایی در بندری واقع در شهر بوسان پهلو گرفته است.

 

این برای اولین بار در حدود شش سال اخیر است که یک زیردریایی کلاس اتمی با قابلیت شلیک موشک‌های کروز و هدایت‌شونده نیروی دریایی آمریکا در کره جنوبی مستقر می‌شود.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، این اقدام در حالی است که کره شمالی روز پنجشنبه دو فروند موشک کوتاه برد را از سواحل شرقی این کشور پرتاب کرده و ماه گذشته نیز تلاش ناموفقی برای قرار دادن یک ماهواره نظامی جاسوسی در فضا در ماه گذشته داشت.

 

کره شمالی در ماه‌های اخیر مجموعه‌ای از آزمایش‌های موشکی و تسلیحاتی از جمله موشک بالستیک قاره‌پیمای جدیدی با سوخت جامد را انجام داده که نگرانی‌های گسترده کشورهای غربی و متحدان آنها در شرق آسیا را در پی داشته است.

 

«یون سوک یول» رئیس‌جمهور کره جنوبی و «جو بایدن» همتای آمریکایی او در ماه آوریل طی دیداری در واشنگتن توافق کردند که توانایی رصد منظم تجهیزات نظامی راهبردی در شبه‌جزیره کره را افزایش دهند.

 

طبق این گزارش، سران دو کشور همچنین موافقت کردند که یک فروند زیردریایی اتمی نیروی دریایی آمریکا با قابلیت شلیک موشک‌های بالستیک، برای اولین بار از دهه ۱۹۸۰، به کره جنوبی برود تا عزم واشنگتن برای محافظت از سئول در برابر حمله احتمالی کره شمالی را نشان دهد.

 

پیش از این، «ری پیونگ چول» نایب رئیس کمیسیون نظامی مرکزی حزب کارگر کره شمالی ضمن تاکید بر عزم خود برای پرتاب ماهواره نظامی به فضا فارغ از تهدیدهای ژاپن، گفته بود این ماهواره را برای نظارت بر آمریکا پرتاب می‌کنند. (جزئیات بیشتر)/فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار