پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

آغاز عملیات جدید ارتش رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه

آغاز عملیات جدید ارتش رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که عملیات نظامی جدیدی را علیه نوار غزه آغاز کرده و حملات به مواضع جنبش مقاومت جهاد اسلامی ادامه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 09
کد خبر: ۱۸۳۲۳۸

به گزارش راهبرد معاصر. بعد از حملات غافلگیرانه جنگنده‌های رژیم صهیونیستی برای ترور سه فرمانده ارشد جهاد اسلامی، ارتش این رژیم بامداد سه‌شنبه از آغاز عملیات جدیدی علیه نوار غزه خبر داد.

 

نام این عملیات «سپر و پیکان» عنوان شده که همزمان با آن از دور جدید حملات هوایی رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه خبر می‌رسد.

 

ارتش رژیم تروریست صهیونیستی با بیان اینکه نیروی هوایی این رژیم اهدافی از جهاد اسلامی در نوار غزه را بمباران کرد، گفت: «به تمام مواضع جنبش جهاد اسلامی در نوار غزه حمله می‌کنیم».

 

شبکه الجزیره گزارش داد: «جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به مناطق مختلفی از نوار غزه حمله و تعدادی از پایگاه‌های مقاومت فلسطین را در جنوب این منطقه بمباران کردند».

 

منابع فلسطینی ضمن اشاره به انجام شدن حداقل ۱۰ حمله هوایی سراسر نوار غزه، خبر دادند که مواضع جهاد اسلامی در شهرهای رفح، غزه و خان‌یونس بار دیگر هدف حمللات صهیونیست‌ها قرار گرفتند.

 

ساعتی پیش از این، منابع فلسطینی ضمن تایید به شهادت رسیدن چند فرمانده سرایا القدس و برخی اعضای خانواده‌های آنها گفتند که پیکرهای حداقل ۹ شهید به بیمارستان رسیده است.

 

جنبش جهاد اسلامی نیز با صدور بیانیه‌ای گفت که «جهاد شاکر الغنام» دبیر شورای نظامی سرایا القدس، «خلیل صلاح البهتینی» عضو شورای نظامی و فرمانده منطقه شمال سرایا القدس و «طارق محمد عزالدین» از رهبران عملیات‌های نظامی سرایا القدس در کرانه باختری به شهادت رسیده‌اند.

 

در این بیانیه آمده است: «ما در سوگ فرماندهان شهید خود به همراه همسران مجاهد و تعدادی از فرزندانشان، تاکید می‌کنیم که خون شهدا عزم ما را بیشتر خواهد کرد و از مواضع خود خارج نخواهیم شد و انشاالله مقاومت ادامه خواهد داشت»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار