بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود

آغاز عملیات جدید ارتش رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه

آغاز عملیات جدید ارتش رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که عملیات نظامی جدیدی را علیه نوار غزه آغاز کرده و حملات به مواضع جنبش مقاومت جهاد اسلامی ادامه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 09
کد خبر: ۱۸۳۲۳۸

به گزارش راهبرد معاصر. بعد از حملات غافلگیرانه جنگنده‌های رژیم صهیونیستی برای ترور سه فرمانده ارشد جهاد اسلامی، ارتش این رژیم بامداد سه‌شنبه از آغاز عملیات جدیدی علیه نوار غزه خبر داد.

 

نام این عملیات «سپر و پیکان» عنوان شده که همزمان با آن از دور جدید حملات هوایی رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه خبر می‌رسد.

 

ارتش رژیم تروریست صهیونیستی با بیان اینکه نیروی هوایی این رژیم اهدافی از جهاد اسلامی در نوار غزه را بمباران کرد، گفت: «به تمام مواضع جنبش جهاد اسلامی در نوار غزه حمله می‌کنیم».

 

شبکه الجزیره گزارش داد: «جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به مناطق مختلفی از نوار غزه حمله و تعدادی از پایگاه‌های مقاومت فلسطین را در جنوب این منطقه بمباران کردند».

 

منابع فلسطینی ضمن اشاره به انجام شدن حداقل ۱۰ حمله هوایی سراسر نوار غزه، خبر دادند که مواضع جهاد اسلامی در شهرهای رفح، غزه و خان‌یونس بار دیگر هدف حمللات صهیونیست‌ها قرار گرفتند.

 

ساعتی پیش از این، منابع فلسطینی ضمن تایید به شهادت رسیدن چند فرمانده سرایا القدس و برخی اعضای خانواده‌های آنها گفتند که پیکرهای حداقل ۹ شهید به بیمارستان رسیده است.

 

جنبش جهاد اسلامی نیز با صدور بیانیه‌ای گفت که «جهاد شاکر الغنام» دبیر شورای نظامی سرایا القدس، «خلیل صلاح البهتینی» عضو شورای نظامی و فرمانده منطقه شمال سرایا القدس و «طارق محمد عزالدین» از رهبران عملیات‌های نظامی سرایا القدس در کرانه باختری به شهادت رسیده‌اند.

 

در این بیانیه آمده است: «ما در سوگ فرماندهان شهید خود به همراه همسران مجاهد و تعدادی از فرزندانشان، تاکید می‌کنیم که خون شهدا عزم ما را بیشتر خواهد کرد و از مواضع خود خارج نخواهیم شد و انشاالله مقاومت ادامه خواهد داشت»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار