به گزارش راهبرد معاصر پنتاگون روز سه شنبه به وقت محلی اعلام کرد هدف این بسته کمکی جدید "تقویت دفاع هوایی اوکراین و تامین نیازهای مهمات توپخانه ای این کشور" است.
وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) افزود: این بسته نظامی بر تعهد مداوم آمریکا به تامین فوریترین نیازهای اوکراین از طریق ارائه قابلیتهای حیاتی در زمان کوتاه مانند سیستمهای دفاع هوایی و مهمات و همچنین ظرفیت سازی نیروهای مسلح اوکراین برای دفاع از خاک خود و جلوگیری از تجاوز روسیه در درازمدت تأکید میکند.
بر اساس اعلام وزارت دفاع آمریکا، بسته جدید شامل گلوله های توپخانه ۱۵۵ میلی متری اضافی و پشتیبانی پایدار برای قادر ساختن اوکراین به حفظ بهتر سیستم ها و تجهیزات موجود است.
پنتاگون تصریح کرد: بسته جدید امنیتی برای اوکراین از طریق امضای قرارداد با شرکت ها و صنایع تامین خواهد شد. پیش از این، آمریکا اکثر تجهیزات مورد نیاز اوکراین را از طریق ذخایر خود ارائه می کرد که این امر نگرانی هایی را در خصوص کمبود مهمات در انبارهای آمریکا ایجاد کرده بود.
وزارت دفاع آمریکا همچنین اعلام کرد: بسته جدید امنیتی برای اوکراین شامل تجهیزات برای ادغام پرتابگرها، موشکها و رادارهای دفاع هوایی غربی با سیستمهای دفاع هوایی اوکراین, مهمات برای مقابله با پهپادها, گلوله های توپخانه ۱۵۵ میلی متری؛ خدمات تصویربرداری ماهواره ای تجاری و پشتیبانی از فعالیت های آموزشی، نگهداری و تعمیر می شود.
پنتاگون تاکید کرد: آمریکا برای ارایه قابلیت ها به اوکراین جهت رفع نیازهای فوری این کشور در خط مقدم و همچنین تامین بلند مدت کمک های امنیتی کی یف، به همکاری با متحدان و شرکای خود ادامه خواهد داد.
مقامات اوکراینی روز گذشته اعلام کردند که کی یف پایتخت این کشور با سنگینترین حملات روسیه از ابتدای جنگ تاکنون مواجه است.
شبکه خبری سیانان نیز به تازگی اعلام کرد، ارسال پارازیت از سوی روسیه به سامانه های موشکی آمریکایی ارسالی به اوکراین برای این کشور مشکل ساز شده است.
گزارش ها حاکی است: روسیه در ماه های اخیر بیشتر پرتاب ها از سامانه های موشکی سیار ساخت آمریکا را در اوکراین خنثی کرده و از پارازیت های الکترونیکی علیه راکت ها استفاده کرده تا موشک ها نتوانند به درستی هدفگیری کنند.
یکی از این موشک های هدف پارازیت های الکترونیکی، هیمارس آمریکایی است که قدرت مرگبار آن نقش بسزایی در ضدحملات کییف داشته است و گفته می شود مقامات نظامی اوکراین با همراهی آمریکا توانسته اند راه حل های گوناگونی برای این منظور ارائه دهند.
براساس گزارش ها، مقامات آمریکایی و اوکراینی مجبور به یافتن راههایی برای تغییر نرمافزار هیمارس با هدف مقابله با با پارازیت های روسیه شده اند.
یکی از مقامات وزارت دفاع آمریکا در این خصوص گفت: راه حل های ما و تکامل پارازیت های روسیه مانند بازی موش و گربه است و مشخص نیست که این وضعیت تا چه مدت ادامه پیدا می کند./ایرنا