رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای

بورل: کمک تسلیحاتی غرب به اوکراین متوقف شود جنگ پایان می‌یابد

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز چهارشنبه گفت در صورتی که غرب ارسال کمک‌های تسلیحاتی به کی‌یف را متوقف کند، جنگ در اوکراین می‌تواند متوقف شود اما چنین صلحی برای متحدان غربی مناسب نیست.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۲ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 10
کد خبر: ۱۸۳۵۱۶

به گزارش راهبرد معاصر «جوزپ بورل» در ادامه سخنانش گفت: «من می‌دانم چگونه جنگ فورا متوقف می‌شود. من تامین کمک‌های نظامی به اوکراین را متوقف می‌کنم و اوکراین باید طی چند روز تسلیم شود و جنگ به پایان می‌رسد».

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این باره که این نوع صلح در راستای منافع غرب خواهد بود ابراز تردید کرده و گفت، ضروری است که کمک‌ها به طرف اوکراینی ادامه یابد.

پیشتر جوزپ بورل گفته بود که کشورهای اروپایی تمایل دارند تا بودجه‌های خود را برای سیاست‌های اجتماعی و نه جنگ اوکراین هزینه کنند.

ولادیمیر پوتین بعد از آغاز عملیات نظامی کشورش در اوکراین بارها تأکید کرده که برای حفظ امنیت روسیه از تمامی ابزارهایی که در اختیار دارد استفاده خواهد کرد.

او همچنین به طور مشخص‌تر گفته که بر مبنای دکترین امنیتی روسیه چنانچه تمامیت ارضی روسیه در معرض خطر قرار بگیرد مسکو آماده استفاده از تمامی سلاح‌هایی است که در اختیار دارد.

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

روسیه هدف خود از این عملیات را نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونتسک اعلام کرده است.

دولت اوکراین اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی» خود خوانده است.

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار