پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

رگبار و رعد و برق در تهران تا کی ادامه دارد؟

مدیرکل اداره هواشناسی استان تهران با ارائه گزارشی از میزان بارندگی و شدت وزش باد در پی فعالیت سامانه بارشی در تهران اظهار کرد: فعالیت سامانه بارشی طی امشب و حدود سه ساعت آینده تداوم دارد و برای روزهای آتی پایداری جوی پیش‌بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۳ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 10
کد خبر: ۱۸۳۵۰۱

به گزارش راهبرد معاصر مازیار غلامی با توجه به داده‌های هواشناسی مبنی وقوع رگبار و رعد و برق در برخی نقاط کشور، درباره وزش باد و بارش باران طی بعد از ظهر امروز(۲۰ اردیبهشت) در تهران اظهار کرد: بیشترین میزان باد در ایستگاه هواشناسی فرودگاه مهرآباد به میزان ۵۸ کیلومتر بر ساعت بوده است. بر اساس آمارها تاکنون بیشترین میزان بارندگی در ایستگاه مهرآباد به میزان ۲.۸ میلیمتر ثبت شده است.

وی افزود: سامانه بارشی در نواحی غربی و جنوب غربی تهران فعال است و به سمت مرکز و نواحی شمالی استان حرکت می‌کند و می‌تواند وقوع رگبار شدید در برخی نقاط، وزش باد شدید و خیلی شدید و احتمال وقوع تگرگ در بالادست را به همراه داشته باشد.

مدیرکل اداره هواشناسی استان تهران افزود: در این شرایط مردم از استقرار در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها و تردد در اطراف رودخانه‌ها به‌شدت خودداری کنند چراکه رگبار باران در بهار و تابستان کوتاه‌مدت و شدید است و می‌تواند به‌صورت مقطعی موجب آبگرفتگی و بالا آمدن آب رودخانه‌ها شود.

وی ادامه داد: با توجه به وزش باد شدید توصیه می‌شود از قرار گرفتن در ارتفاعات و نواحی مرتفع خودداری شود و مردم در مکان‌های امن قرار گیرند.

غلامی با اشاره به هشدارهای صادر شده طی روزهای گذشته مبنی بر وقوع رگبار و رعد و برق در تهران در پایان تاکید کرد: این شرایط جوی تنها طی امشب ادامه دارد و از سه ساعت دیگر، این شرایط را نداریم . بر اساس پیش‌بینی‌های انجام شده طی روزهای آینده به سوی پایداری جوی خواهیم رفت./ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار