وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در تهران

وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در تهران بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران وضعیت جوی این استان در بعضی ساعات وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در مناطق مستعد و افزایش دما تا دوشنبه (۱۸ اردیبهشت‌ماه) پیش‌بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۳ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 06
کد خبر: ۱۸۲۷۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی وضعیت جوی استان تهران طی دو روز آینده با استقرار جوی نسبتا پایدار آسمانی صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و از بعد از ظهر روز دوشنبه تا چهارشنبه ( ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت) در بعضی ساعات وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیزش موقت گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

 

از روز دوشنبه به‌ویژه روز سه‌شنبه و چهارشنبه در پاره‌ای نقاط به‌ویژه نیمه‌شمالی و ارتفاعات استان گاهی رگبار پراکنده باران با احتمال رعد و برق مورد انتظار است.

 

برای امروز تا روز دوشنبه روند افزایش نسبی دما و از روز سه شنبه تا چهارشنبه کاهش تدریجی دما در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

 

آسمان تهران فردا (۱۷ اردیبهشت) صاف، از بعد از ظهر افزایش ابر و گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۸ و حداکثر دمای ۳۰ درجه سانتیگراد و طی دوشنبه (۱۸ اردیبهشت) قسمتی ابری تا نیمه‌ابری و گاهی وزش باد شدید، از بعد از ظهر افزایش ابر با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۳۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

 

طی ۲۴ ساعت گذشته نیز ایستگاه‌های ورامین و فرودگاه امام خمینی(ره) با بیشینه دمای ۲۶ درجه سانیتگراد گرم‌ترین ایستگاه‌های هواشناسی استان بودند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار