جزییات ثبت نام متقاضیان افزایش مبلغ کالابرگ آبان ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱۱۳ میلیون تومان شد افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان جزئیات جدیدترین حراج شمش طلا سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام و خرید

خط کشتیرانی ایران و عمان راه‌اندازی می‌شود

خط کشتیرانی ایران و عمان راه‌اندازی می‌شود وزیر راه و شهرسازی از برگزاری نشست کشور‌های عضو توافقنامه عشق‌آباد برای اجرایی شدن مفاد آن خبر داد و بر گسترش همکاری‌های تجاری و اقتصادی بین دو کشور ایران و عمان تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۰ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 10
کد خبر: ۱۸۳۵۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی کشورمان امروز با سعیدبن حمود المعولی وزیر حمل و نقل و ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور عمان دیدار و گفتگو کرد.

مهرداد بذرپاش در حاشیه این دیدار در خصوص مذاکرات بین دو کشور و همکاری‌های آتی بر پیگیری و اجرایی شدن توافقنامه عشق‌آباد و عزم دو کشور برای اجرایی شدن آن تاکید کرد و گفت: در گذشته در قالب موافقتنامه عشق‌آباد مذاکرات مناسبی بین ایران و عمان وجود داشت. موافقتنامه عشق‌آباد بین کشور‌های ترکمنستان، ازبکستان، عراق، ایران و عمان منعقد شده که موافقتنامه راهبردی است. از این رو، توافق شد در سطح وزرا این اعضا یا در ترکمنستان، یا در ایران و حتی در عمان نشستی برگزار شود تا آخرین توافقاتی که در نشست‌های قبلی صورت گرفته است را برای اجرایی‌تر شدن پیگیری کنیم.

وزیر راه و شهرسازی کشورمان گفت: با وزیر حمل و نقل و ارتباطات عمان با محوریت فعالیت‌های بندری، اقتصادی و تجاری توافقات خوبی صورت گرفته است. از این رو مقرر شد تا دو کشور با محوریت بندر شناس در عمان و بندرعباس در ایران بتوانند فعالیت‌های خود را گسترش دهند. وزیر حمل و نقل، ارتباطات و فناوری اطلاعات عمان روز گذشته بازدیدی از بندرعباس و چندین بندر جنوبی کشور ایران داشتند و در این جلسه اذعان کردند که ظرفیت‌های خوبی در بنادر ایران موجود است و ازاین رو باید هرچه سریعتر روابط اقتصادی و دریامحور بین دو کشور توسعه یابد.

بذرپاش ادامه داد: به زودی این توافقات به مدیران بنادر جنوب دو کشور ابلاغ خواهد شد و در تلاش هستیم تا همکاری اجرایی هرچه سریع‌تر آغاز شود.

توافق ایران و عمان برای سرمایه‌گذاری در بنادر دو کشور

وزیر راه و شهرسازی کشورمان ضمن اعلام آمادگی ایران برای سرمایه‌گذاری در بنادر عمان و توسعه حمل و نقل و زیرساخت‌ها گفت: با وزیر حمل و نقل و ارتباطات عمان موافقت شد تا موافقتنامه‌های قبلی هرچه سریعتر عملیاتی شود و همچنین در خصوص سرمایه گذاری در بنادر عمان پیشنهاداتی از طرف ایران ارایه شد و در مقابل نیز کشور عمان پیشنهاد‌هایی برای سرمایه گذاری در بندر چابهار داشتند که منتظر پیشنهاد‌های قطعی کشور عمان هستیم. ما اعلام کردیم آمادگی همکاری با کشور عمان و سرمایه گذاری آن کشور را داریم.

توسعه فعالیت‌های هوایی ایران و عمان

وی گفت: توسعه فعالیت‌های در بخش هوایی از دیگر محور‌های گفتگو بود. پیشنهاد تاسیس شرکت مشترک هواپیمایی ارایه و مقرر شد تا بررسی‌های لازم در این خصوص توسط دو کشور ایران و عمان انجام شود که نتیجه اعلام خواهد شد. موضوع اعطای آزادی پنجم و مجوز اعطای آزادی پنجم به شرکت‌های هوایی نیز مورد توافق قرار گرفت.

بذرپاش همچنین موضوع تسهیل در صدور روادید را از دیگر محور‌های گفتگوی دو کشور عنوان و اعلام کرد: با توجه به اینکه این روز‌ها فعالیت فعالان اقتصادی ایرانی در عمان و حجم تردد فعالان اقتصادی و تجاری افزایش یافته نیازمند تسهیل روابط هستیم. در همین خصوص مقرر شد تا شرایط صدور روادید تا سقف ۱۲۰ هزار در سال تسهیل شود.

وی افزود: خطوط کشتیرانی مسافری که بین بندرعباس و بندر‌های کشور عمان برای تردد‌های مسافری در حال انجام است گسترش خواهد یافت. تلاش خواهیم کرد تا هرچه سریعتر خط کشتیرانی ایران و عمان را راه‌اندازی کنیم تا فعالیت اقتصادی آسان و تسهیل شود./ باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار