رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

ترکیه: نشست چهارجانبه مسکو سازنده بود

ترکیه: نشست چهارجانبه مسکو سازنده بود وزیر امور خارجه ترکیه پس از دیدار با همتایان روس، ایرانی و سوری خود، نشست چهارجانبه مسکو را سازنده توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۴ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 11
کد خبر: ۱۸۳۵۷۲

به گزارش راهبرد معاصر مولود چاووش اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه امروز چهارشنبه دیدار خود با همتایان خود از روسیه، ایران و سوریه به ترتیب سرگئی لاوروف، حسین امیرعبداللهیان و فیصل مقداد را سازنده و موثر توصیف کرد.

به گزارش تله تریدر، چاووش اوغلو پس از نشست وزیران در مسکو به خبرنگاران گفت: چهار کشور بر حمایت خود از تمامیت ارضی سوریه و لزوم مبارزه با تروریسم در آنجا تاکید کردند. وی همچنین ابراز امیدواری کرد که ترکیه به مذاکرات ادامه دهد.

اوایل این هفته، چاووش اوغلو گفت که رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه و بشار اسد، همتای سوری اش ممکن است اواخر سال جاری پس از نشست مسکو با یکدیگر دیدار کنند.

نشست چهارجانبه مسکو، در ادامه دیدار‌ها میان مقامات دمشق، تهران، مسکو و آنکارا برای پایان دادن به بحران سیاسی در سوریه و احیای روابط ترکیه و سوریه انجام می‌شود./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار