دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

دستگیری ۴ مقام سابق کره‌جنوبی به اتهام جاسوسی برای کره‌شمالی

دادستانی کره جنوبی از دستگیری چهار نفر به اتهام جاسوسی و انتقال اطلاعات مهم نظامی به پیونگ ‌یانگ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۹ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 11
کد خبر: ۱۸۳۵۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، کره جنوبی روز چهارشنبه اعلام کرد که دستکم چهار رهبر سابق اتحادیه کارگری این کشور به اتهام جاسوسی برای کره شمالی بازداشت شده‌اند.

 

به نوشته خبرگزاری «آناتولی» به نقل از خبرگزاری «یونهاپ»، دادستانی کره جنوبی مدعی شده که سران سابق اتحادیه‌های کارگری این کشور به دستور کره شمالی از فعالیت‌های کارگری به عنوان پوششی برای جاسوسی استفاده کرده‌اند.

 

بر اساس ادعای دادستانی کره جنوبی، این چهار نفر سازمان زیرزمینی را با هدف احاطه بر اتحادیه کارگری تشکیل داده و اعتراضات کارگری را در مورد مسائل مهم سیاسی و اجتماعی به دستور کره شمالی هدایت می‌کردند.

 

این در حالی است که کره شمالی تاکنون نسبت به ادعای تازه کره جنوبی واکنشی نشان نداده است. روابط دو کُره در تابستان سال ۲۰۲۰ پس از آنکه فعالان ضد پیونگ‌یانگ در کره جنوبی اعلامیه‌ها و مطالب تبلیغاتی به شمال ارسال کردند، پرتنش شد و تمام خطوط ارتباطی کره شمالی با همسایه جنوبی خود، از جمله کانال‌های نظامی و خط ویژه بین سران عالی دو کشور به‌صورت کامل ازبین رفت.

 

به گزارش این منبع خبری، بنابراعلام دادستانی کره جنوبی آنها قانون امنیت ملی کره جنوبی که تمجید یا تبلیغ فعالیت‌های سازمان‌های ضد دولتی ، بهویژه از کره شمالی را جرم انگاری می‌کند، نقض کرده‌اند.

 

دستگیر شدگان همچنین به ملاقات با ماموران جاسوسی کره شمالی در کامبوج، ویتنام و چین از سال ۲۰۱۷ به این سو متهم هستند.

 

دادستانی کره جنوبی مدعی شده که این افراد اطلاعات مربوط به انتخابات این کشور و تصاویر پایگاه نظامی آمریکا در «پیونگ تاک» و مقر نیروی هوایی در شهر «اوسان گیونگگی» را به کره شمالی داده‌اند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار