سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

ادعای سئول؛ کره‌شمالی در آستانه پرتاب ماهواره جاسوسی است

ادعای سئول؛ کره‌شمالی در آستانه پرتاب ماهواره جاسوسی است مشاور امنیت ملی کره جنوبی ادعا کرد احتمال این وجود دارد کره شمالی به زودی اولین ماهواره جاسوسی خود را پرتاب کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۷۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، چو تائه یونگ، مشاور امنیت ملی کره جنوبی امروز (سه شنبه) ادعا کرد که کره شمالی می‌تواند اولین ماهواره جاسوسی نظامی خود را در آینده نزدیک پرتاب کند، زیرا گمانه‌زنی‌ها در مورد زمان پرتاب افزایش یافته است.

 

براساس گزارش خبرگزاری یونهاپ، چو هشدار داد در صورتیکه کره شمالی به این روند اداکه دهد با تحریم‌های شدیدتری مواجه خواهد شد. چو در ادامه گفت: احتمال پرتاب در آینده نزدیک وجود دارد. در چنین رویدادی، تلاش‌هایی از سوی ما صورت خواهد گرفت و منجر به تعمیق انزوای دیپلماتیک کره شمالی در جامعه بین المللی خواهد شد.

 

به گزارش خبرگزاری مرکزی کره شمالی، کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی هفته گذشته از یک کمیته مقدماتی برای پرتاب ماهواره بازدید و برنامه اقدام آتی آن را تایید کرد و نشان داد که پرتاب آن قریب الوقوع است.

 

چو گفت سئول با فشار بر جامعه بین المللی برای اجرای دقیق تحریم‌ها علیه کره شمالی و همچنین اعمال تحریم‌های مستقل اضافی همراه با کشور‌های همفکر پاسخ خواهد داد. او مدعی شد: «آنچه مهم است روشن کردن این موضوع است که چه کره شمالی یک ماهواره شناسایی پرتاب کند یا آزمایش هسته‌ای انجام دهد، دیگر نمی‌تواند حضور خود را در جامعه بین‌المللی به رخ بکشد یا هیچ سود اقتصادی عملی کسب کند».

 

کشور‌های غربی به ویژه آمریکا سالهاست که کره شمالی را به دلیل فعالیت‌های هسته‌ای خود تحریم کرده اند؛ آمریکا می‌گوید پیونگ یانگ در حال ساخت سلاح‌های هسته‌ای پیشرفته است که می‌تواند جهان را تهدید کند؛ سخنانی که هر بار توسط مقامات کره شمالی به شدت رد می‌شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار