عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

ادعای سئول؛ کره‌شمالی در آستانه پرتاب ماهواره جاسوسی است

ادعای سئول؛ کره‌شمالی در آستانه پرتاب ماهواره جاسوسی است مشاور امنیت ملی کره جنوبی ادعا کرد احتمال این وجود دارد کره شمالی به زودی اولین ماهواره جاسوسی خود را پرتاب کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۷۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، چو تائه یونگ، مشاور امنیت ملی کره جنوبی امروز (سه شنبه) ادعا کرد که کره شمالی می‌تواند اولین ماهواره جاسوسی نظامی خود را در آینده نزدیک پرتاب کند، زیرا گمانه‌زنی‌ها در مورد زمان پرتاب افزایش یافته است.

 

براساس گزارش خبرگزاری یونهاپ، چو هشدار داد در صورتیکه کره شمالی به این روند اداکه دهد با تحریم‌های شدیدتری مواجه خواهد شد. چو در ادامه گفت: احتمال پرتاب در آینده نزدیک وجود دارد. در چنین رویدادی، تلاش‌هایی از سوی ما صورت خواهد گرفت و منجر به تعمیق انزوای دیپلماتیک کره شمالی در جامعه بین المللی خواهد شد.

 

به گزارش خبرگزاری مرکزی کره شمالی، کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی هفته گذشته از یک کمیته مقدماتی برای پرتاب ماهواره بازدید و برنامه اقدام آتی آن را تایید کرد و نشان داد که پرتاب آن قریب الوقوع است.

 

چو گفت سئول با فشار بر جامعه بین المللی برای اجرای دقیق تحریم‌ها علیه کره شمالی و همچنین اعمال تحریم‌های مستقل اضافی همراه با کشور‌های همفکر پاسخ خواهد داد. او مدعی شد: «آنچه مهم است روشن کردن این موضوع است که چه کره شمالی یک ماهواره شناسایی پرتاب کند یا آزمایش هسته‌ای انجام دهد، دیگر نمی‌تواند حضور خود را در جامعه بین‌المللی به رخ بکشد یا هیچ سود اقتصادی عملی کسب کند».

 

کشور‌های غربی به ویژه آمریکا سالهاست که کره شمالی را به دلیل فعالیت‌های هسته‌ای خود تحریم کرده اند؛ آمریکا می‌گوید پیونگ یانگ در حال ساخت سلاح‌های هسته‌ای پیشرفته است که می‌تواند جهان را تهدید کند؛ سخنانی که هر بار توسط مقامات کره شمالی به شدت رد می‌شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار