حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

خنثی‌سازی عملیات تروریستی در جنوب شرق سامرا

خنثی‌سازی عملیات تروریستی در جنوب شرق سامرا نیروهای امنیتی عراق، امروز، موفق شدند ضمن خنثی‌سازی عملیات تروریستی در جنوب شرق سامراء، سه داعشی را به هلاکت برسانند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 11
کد خبر: ۱۸۳۶۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، منابع رسانه‌ای عراق، امروز (پنجشنبه، ۱۱ می)، از کشته شدن سه تروریست داعش که قصد انجام عملیات تروریستی در جنوب شرق سامراء را داشتند، خبر دادند.

 

خبرگزاری رسمی عراق (واع)، با انتشار این خبر نوشت که گروه‌ رسانه‌ای امنیتی کشور از خنثی سازی عملیات تروریستی داعش در حمله به یک مرکز پلیس در ناحیه «المعتصم» در استان صلاح‌الدین خبر داد.

 

بر اساس این گزارش، نیروهای امنیتی عراق، امروز موفق شدند تلاش برای حمله به یک مرکز پلیس در جنوب شرق سامرا را خنثی کنند. در این عملیات یک افسر پلیس به شهادت رسید و نیروهای امنیتی نیز سه تروریست را که یکی از آن‌ها کمربند انتحاری بسته بود به هلاکت رساندند.

 

برخی منابع رسانه‌ای عراقی از جمله وبگاه‌های الفرات و المعلومه اعلام کردند که نیروهای سازمان الحشد الشعبی عراق موفق شده‌اند که این عملیات را خنثی کنند.

 

سازمان الحشد الشعبی عراق، در اواخر فروردین ماه گذشته نیز یک عملیات امنیتی گسترده در جزیره العیث در استان صلاح الدین واقع در شمال عراق آغاز کرد. این عملیات که بخشی از طرح امنیتی برای جلوگیری از نفوذ تروریستهای داعش بود با موفقیت اجرا شد./فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار