پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

باد شدید و گرد‌ و خاک در برخی شهرها/ ‌کاهش دما تا 10 درجه

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی با اشاره به کاهش دما تا 10 درجه در برخی نقاط کشور، گفت: روز شنبه 23 اردیبهشت در نوار غربی کشور و روز یک‌شنبه 24 اردیبهشت در مرکز و جنوب کشور، دامنه‌های جنوبی البرز و نوار غربی کشور، وزش باد شدید و گرد و خاک داریم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 11
کد خبر: ۱۸۳۶۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، درباره آخرین وضعیت جوی کشور اظهار داشت: روز آینده بارش پراکنده، گاهی رعد و برق و وزش باد در بخش‌هایی از شمال‌غرب و شمال‌شرق کشور، ارتفاعات البرز و غرب سواحل خزر پیش‌بینی می‌شود.

 

وی افزود: روز شنبه 23 اردیبهشت در بخش‌هایی از شمال‌غرب کشور، سواحل غربی خزر و ارتفاعات و دامنه‌های البرز غربی بارش پراکنده گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد خواهیم داشت.

 

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار ساز‌مان هواشناسی ادامه داد: روزهای یکشنبه و دوشنبه پیش‌ِ رو در غرب سواحل خزر، شمال‌غرب و شمال‌شرق کشور و ارتفاعات و دامنه‌های البرز بارش‌ها افزایش می‌یابد و سامانه بارشی سواحل شرق خزر، بخش‌هایی از شمال‌شرق کشور و ارتفاعات و دامنه‌های البرز را دربرمی‌گیرد.

ضیائیان افزود:‌ از فردا تا یکشنبه 24 اردیبهشت در استان‌های ساحلی خزر دمای هوا 4 تا 6 درجه کاهش می‌یابد؛ روزهای یکشنبه و دوشنبه پیش‌رو در شمال‌غرب و غرب کشور و دامنه‌های جنوبی البرز 6 تا 8 درجه کاهش دما خواهیم داشت و روز دوشنبه 25 اردیبهشت در شمال‌شرق کشور 8 تا 10 درجه کاهش دما داریم.

 

وی اضافه کرد: روز شنبه 23 اردیبهشت وزش باد شدید در نوار غربی کشور پیش‌بینی می‌شود که با کاهش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا همراه است و این شرایط جوی روز یکشنبه در بخش‌های مرکز و جنوب کشور، دامنه‌های جنوبی البرز و نوار غربی کشور حاکم خواهد بود.

 

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار ساز‌مان هواشناسی افزود: روز دوشنبه 25 اردیبهشت در بخش‌هایی از غرب و مرکز کشور، دامنه‌های جنوبی البرز، شمال‌ شرق و شرق کشور وزش باد شدید و ریزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

 

ضیائیان درباره وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران فردا صاف گاهی با وزش باد در بعدازظهر پیش‌بینی می‌شود. بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت 31 و 17 درجه خواهد بود.

 

وی اضافه کرد:‌ روز آینده اهواز با بیشینه دمای 42 درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و شهر کرد با کمینه دمای 2 درجه بالای صفر خنک‌ترین مرکز استان خواهد بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر