بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی

توضیحات فراجا در خصوص طرح سالم‌سازی سواحل کشور

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور گفت: هدف اصلی پلیس از اجرای طرح‌های سالم‌سازی سواحل و تفرجگاه‌ها، حفظ امنیت و آسایش عمومی و کاهش آسیب‌های اجتماعی است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۳ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 05
کد خبر: ۲۴۴۰۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار قاسم رضایی که عصر امروز وارد گیلان شد، پس از بازدید از سواحل و طرح‌های سالم سازی این استان اظهار کرد: تسریع در آماده‌سازی طرح‌های سالم‌سازی دریا دغدغه مجموعه انتظامی است.

وی با بیان اینکه تسریع در ایجاد و آماده‌سازی طرح‌های سالم‌سازی دریا و تفرجگاه‌ها در طول ۳۲۰ کیلومتر نوار ساحلی گیلان دغدغه مجموعه انتظامی برای ارائه خدمات به مردم و مسافران است، بیان کرد: طبیعت زیبا و همچنین آب و هوای مطلوب و تفرجگاه‌های دلنشین گیلان از دلایل حضور شهروندان و مسافران در گیلان و استان‌های شمالی است.

وی افزود: بستر‌ها برای استقبال از مسافران استان‌های کشور فراهم شده است که در این راستا آماده‌سازی و تسریع در اجرای طرح‌های سالم‌سازی دریا و تفرجگاه‌ها مورد تاکید است.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور، فراهم آوردن تسهیلات مناسب برای شهروندان را یک توفیق برای مجموعه انتظامی اعلام و خاطرنشان کرد: درخواست مجموعه انتظامی از شهروندان و مسافران رعایت قوانین و مقررات کشور است.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی و افراد قانون‌گریز به صورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارد، تصریح کرد: امنیت و رعایت هنجار‌های جامعه خواسته و مطالبه عمومی است.

سردار رضایی برخورد با ناهنجاری‌ها در سواحل و تفرجگاه‌ها را رسالت ترک‌نشدنی پلیس قلمداد کرد و گفت: هدف اصلی پلیس از اجرای طرح‌های سالم‌سازی سواحل و تفرجگاه‌ها، حفظ امنیت و آسایش عمومی و کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

وی با بیان اینکه مردم شهیدپرور گیلان بیش از هشت هزار شهید تقدیم نظام جمهوری اسلامی ایران کرده‌اند، افزود: بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته، عامه شهروندان و مسافران قوانین و مقررات را رعایت می‌کنند و خدمات‌دهی مطلوب و متناسبی در استان‌های ساحلی برای خوشایند و آرامش مردم صورت گرفته است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار