برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود

مدودف: سرنوشت زلنسکی همانند هیتلر است

مدودف: سرنوشت زلنسکی همانند هیتلر است رئیس جمهور سابق روسیه مدعی شد ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین ممکن است به سرنوشت دیکتاتور نازی آدولف هیتلر دچار شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۲ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 13
کد خبر: ۱۸۳۸۴۳

به گزارش راهبرد معاصر دیمیتری مدودف این اظهارات را در پاسخ به گفته زلنسکی بیان کرد که پیشتر مدعی شده بود مقامات کرملین "پایانی غم‌انگیز" خواهند داشت.
مدودف پیش از مقایسه رئیس جمهور اوکراین با هیتلر که در مراحل پایانی جنگ جهانی دوم و همزمان با حمله نیرو‌های شوروی به برلین خودکشی کرد، در تلگرام نوشت: «ما نمی‌دانیم چه کسی چه پایانی خواهد داشت.»
رئیس جمهور سابق روسیه همچنین زلنسکی را متهم کرد که «برای همه افراد کرملین آرزوی مرگ می‌کند.»
اظهارات مدودف در پاسخ به مصاحبه‌ای بود که روز جمعه از سوی بی‌بی‌سی منتشر شد و در آن زلنسکی بیان داشته بود: «باور کنید، کسانی که در کرملین هستند ... پایان بدی خواهند داشت.»
رئیس جمهور اوکراین از امیدش برای از نابودی سریع سران فعلی روسیه گفت و مدعی شد که آن‌ها «مسلماً به مرگ طبیعی نخواهند مرد.»
مصاحبه با زلنسکی کمتر از دو هفته پس از حمله هواپیمای بدون سرنشین به کرملین انجام می‌شود که مسکو آن را اقدامی تروریستی و سوء قصد علیه ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه توصیف کرد. رئیس جمهور روسیه در زمان وقوع آن حادثه، در کرملین نبود.
روسیه کی یف را به سازماندهی آن حمله متهم و اعلام کرد این حق را برای خود محفوظ می‌دارد که هرطور صلاح می‌داند، پاسخ آن حمله را بدهد. اوکراین هرگونه دخالت در آن حادثه را رد کرد، هرچند که آن حمله مدودف را وا داشت که خواهان «حذف فیزیکی» زلنسکی شود.
کریل بودانوف، رئیس اطلاعات کی‌یف، بعدتر قول داد که تا «پیروزی کامل» اوکراین به «به کشتار روس‌ها هر جا» که باشند، ادامه دهد. کرملین این اظهارات را «حقیقتاً زشت» توصیف کرد و گفت که سخنان مذکور مؤیدی است بر این که کی‌یف در سازماندهی حملات تروریستی دست دارد./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار