عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد

سرلشکر سلامی: آرزوی «حاج حسن» به زودی محقق خواهد شد

فرمانده کل سپاه گفت: امروز با مشاهده آثار زوال دشمنان بویژه صهیونیست‌های غاصب و کودک کش، خواسته و آرزوی حاج حسن که در مسیر دفاع از مظلوم و اقتدار امت اسلام تلاش‌های زیادی داشت؛ به فضل الهی به زودی محقق خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۹ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 13
کد خبر: ۱۸۳۸۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دیدار با خانواده سردار سرلشکر شهید حسن طهرانی مقدم با گرامیداشت یاد و خاطره این شهید والامقام، ایمان، خلوص، خستگی ناپذیری و مهربانی را از مهمترین وجوه شخصیتی وی برشمرد و گفت: حاج حسن زندگی پرثمری داشت و اقتدارآفرینی و توان افزایی دفاعی امروز بویژه در حوزه موشکی مرهون مجاهدت‌ها و تلاش های این سردار بی ادعا و مجاهد خستگی ناپذیر است.

سرلشکر سلامی تصریح کرد: شهید طهرانی مقدم هیچگاه از عدم حصول نتیجه ناامید نمی‌شد و توکل به خداوند متعال و اخلاص در کنار پشتکار بی‌نظیر عامل به ثمر رسیدن دستاوردهای ارزشمندی توسط حاج حسن و همرزمانش بود.

فرمانده کل سپاه نقش شهید طهرانی مقدم در اقتداربخشی و توان افزایی دفاعی انقلاب، نظام اسلامی و  امت اسلام را منحصر به فرد برشمرد و گفت: اوج شایستگی افرادی همچون حاج حسن و حاج قاسم عزیز ما این است که برغم برکات و نعمات فراوان آنان برای عزت اسلام، خداوند متعال آنان را گلچین کرد و به فیض شهادت نائل شدند؛ هرچند برکات این شهدای والامقام پس از شهادت کمتر از دوران حیات نیست.

سرلشکر سلامی با اشاره به جمله سنگ مزار شهید طهرانی مقدم مبنی بر اینکه "اینجا مدفن کسی است که می خواست اسرائیل را نابود کند" اظهار کرد: امروز با مشاهده آثار زوال دشمنان بویژه صهیونیست‌های غاصب و کودک کش، خواسته و آرزوی حاج حسن که در مسیر دفاع از مظلوم و اقتدار امت اسلام تلاشهای زیادی داشت؛ به فضل الهی به زودی محقق خواهد شد.

فرمانده کل سپاه از حاج حسن طهرانی مقدم به عنوان یکی از پیشگامان قدرت اسلام نام برد و گفت: امروز مسیر اقتدارآفرینی و راه نورانی که گامهای اولیه آن توسط حاج حسن محکم و استوار برداشته شد؛ به برکت خون پاک این شهید والامقام در جریان است.

همچنین در این دیدار خانواده شهید طهرانی مقدم ضمن تشریح ویژگیها و فضائل شخصیتی حاج حسن طهرانی مقدم، به بیان خاطراتی از این شهید والامقام پرداختند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر