فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن

سرلشکر سلامی: عدم استقرار نظام سیاسی اولین نشانه زوال رژیم صهیونیستی است

سرلشکر سلامی: عدم استقرار نظام سیاسی اولین نشانه زوال رژیم صهیونیستی است فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: رژیم صهیونیستی پوسیده و در حال زوال است و به سقوط نزدیک شده و اولین آثار زوال این رژیم آن است که در درون رژیم صهیونیستی نظام سیاسی مستقری وجود ندارد و نظام سیاسی آن گسیخته و پاره شده و کاملا از کارایی افتاده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 05
کد خبر: ۱۸۲۶۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم صعود سراسری به ارتفاعات بازی‌دراز در شهرستان سرپل ذهاب و افتتاحیه اردوهای راهیان نور غرب کشور با گرامیداشت یاد شهدای استان کرمانشاه و کسانی که در نقطه مقدس بازی‌دراز به شهادت نایل آمدند، گفت: مردم با حضور حماسی و تاریخی خود عشق به شهدا را نشان دادند و این مصداق بارز جهاد تبیین است و درود بر روح همه شهدایی می‌فرستیم که از خودشان گذشتند تا ما آسایش داشته باشیم.

وی افزود: این مراسم یادآوری و تشکر از شهدایی است که در مناطق غرب کشور رفتند و از خود گذشتند و برای صیانت و اقتدار کشور لازم است. از تمامی مردان، زنان و کسانی که در این مسیر با عشق آمدند و در این مراسم حضور یافتند و در این مسیر حرکت کردند، قدردانی می کنم.

سرلشکر سلامی بیان کرد: ما باید رفتار شهدا را سرلوحه خود قرار دهیم و بدانیم جهادگری، ولایی بودن و خدا محور بودن، امروز لازمه جامعه است. باید در مقابل دشمنان بایستیم و باید جهادی حرکت کنیم. خون شهدا تکلیفی بر گردن ماست تا بتوانیم گوشه ای از حق آنها را ادا کنیم.

وی افزود: وقتی قله استراتژیک بازی‌دراز توسط رزمندگان و شهدای سلحشور ما از دست دشمن آزاد شد، عراق از محور قصرشیرین عقب‌نشینی کرد و امروز مردم با افتخار یاد این حماسه‌آفرینی‌ها را گرامی می‌دارند.

فرمانده کل سپاه تصریح کرد: سالروز باشکوه عملیات غرورآفرین بازی دراز باید هرساله گرامی داشته شود و از حضور همه مردم در این مراسم قدردانی می کنم و از تمامی کسانی که در راستای برگزاری آن تلاش کردند نیز سپاسگزارم.

 

 

سرلشکر سلامی با اشاره به آیاتی از قرآن بیان کرد: اکنون سیمای پریشان و آشفته دشمنان و در مقابل، ایران سرافراز که امروز همچون خورشیدی در سپهر سیاست عالم می‌درخشد را می‌بینیم و شاهدیم مردم آماده جهادی پایان‌ناپذیر تا درهم شکستن استخوان‌های دشمن هستند و این تصویر ایران است.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه در گذشته نه‌چندان دور، زمانی که بخشی از رژیم‌های عربی برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی سبقت می‌گرفتند، تاکید کرد: عکس گرفتن با مقامات صهیونیست متاسفانه به یک افتخار اما در واقع شرمساری ملی و عربی تبدیل شده بود و مقامات صهیونیست با هواپیما به پایتخت بخشی از این کشورها می‌آمدند، مغرورانه ژست می‌گرفتند و تصور می‌کردند که دستان‌شان را برای محصور کردن نظام ما بلند کرده‌اند.

وی افزود: اما امروز تمام آن‌ها صف عادی‌سازی را تمام کردند و آن‌ها که برقرار کردند پشیمان و شرمسارند؛ زیرا نمی‌توان به تکیه‌گاه سستی که از درون موریانه ان را خورده و به‌زودی با پوکی استخوان‌هایش شکسته خواهد شد، تکیه کرد.

سرلشکر سلامی در پایان خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی پوسیده و در حال زوال است و به سقوط نزدیک شده و اولین آثار زوال این رژیم آن است که در درون رژیم صهیونیستی نظام سیاسی مستقری وجود ندارد، نظام سیاسی آن گسیخته و پاره شده و کاملا از کارایی افتاده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار