پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد آخرین جزئیات از شایعه فرزند کاظم صدیقی در لندن

سرلشکر سلامی: آرزوی «حاج حسن» به زودی محقق خواهد شد

فرمانده کل سپاه گفت: امروز با مشاهده آثار زوال دشمنان بویژه صهیونیست‌های غاصب و کودک کش، خواسته و آرزوی حاج حسن که در مسیر دفاع از مظلوم و اقتدار امت اسلام تلاش‌های زیادی داشت؛ به فضل الهی به زودی محقق خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۹ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 13
کد خبر: ۱۸۳۸۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دیدار با خانواده سردار سرلشکر شهید حسن طهرانی مقدم با گرامیداشت یاد و خاطره این شهید والامقام، ایمان، خلوص، خستگی ناپذیری و مهربانی را از مهمترین وجوه شخصیتی وی برشمرد و گفت: حاج حسن زندگی پرثمری داشت و اقتدارآفرینی و توان افزایی دفاعی امروز بویژه در حوزه موشکی مرهون مجاهدت‌ها و تلاش های این سردار بی ادعا و مجاهد خستگی ناپذیر است.

سرلشکر سلامی تصریح کرد: شهید طهرانی مقدم هیچگاه از عدم حصول نتیجه ناامید نمی‌شد و توکل به خداوند متعال و اخلاص در کنار پشتکار بی‌نظیر عامل به ثمر رسیدن دستاوردهای ارزشمندی توسط حاج حسن و همرزمانش بود.

فرمانده کل سپاه نقش شهید طهرانی مقدم در اقتداربخشی و توان افزایی دفاعی انقلاب، نظام اسلامی و  امت اسلام را منحصر به فرد برشمرد و گفت: اوج شایستگی افرادی همچون حاج حسن و حاج قاسم عزیز ما این است که برغم برکات و نعمات فراوان آنان برای عزت اسلام، خداوند متعال آنان را گلچین کرد و به فیض شهادت نائل شدند؛ هرچند برکات این شهدای والامقام پس از شهادت کمتر از دوران حیات نیست.

سرلشکر سلامی با اشاره به جمله سنگ مزار شهید طهرانی مقدم مبنی بر اینکه "اینجا مدفن کسی است که می خواست اسرائیل را نابود کند" اظهار کرد: امروز با مشاهده آثار زوال دشمنان بویژه صهیونیست‌های غاصب و کودک کش، خواسته و آرزوی حاج حسن که در مسیر دفاع از مظلوم و اقتدار امت اسلام تلاشهای زیادی داشت؛ به فضل الهی به زودی محقق خواهد شد.

فرمانده کل سپاه از حاج حسن طهرانی مقدم به عنوان یکی از پیشگامان قدرت اسلام نام برد و گفت: امروز مسیر اقتدارآفرینی و راه نورانی که گامهای اولیه آن توسط حاج حسن محکم و استوار برداشته شد؛ به برکت خون پاک این شهید والامقام در جریان است.

همچنین در این دیدار خانواده شهید طهرانی مقدم ضمن تشریح ویژگیها و فضائل شخصیتی حاج حسن طهرانی مقدم، به بیان خاطراتی از این شهید والامقام پرداختند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار