سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست

بیانیه مشترک گروه‌های مقاومت پس از پایان جنگ با دشمن صهیونیستی

اتاق عملیات مشترک گروههای مقاومت فلسطین شامگاه امروز شنبه، پس از پایان پنج روز جنگ بی‌امان با دشمن صهیونیستی، بیانیه منتشر کرد و گفت که این دور از جنگ، باعث شده است مقاومت قدرتمندتر شود.
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۵ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 14
کد خبر: ۱۸۳۹۲۹

به گزارش راهبرد معاصر خبرگزاری شهاب ضمن نقل این بیانیه گزارش داد، اتاق عملیات گروههای مقاومت، جنگ «انتقام آزادگان» را به پایان رساندند، ولی پرچمها را پایین نخواهند آورد و اراده مبارزه هم هیچ گاه کمرنگ نخواهد شد.

ارتش رژیم صهیونیستی بامداد سه‌شنبه هفته گذشته اعلام کرد که عملیات نظامی جدیدی با نام «الدرع و السهم» (سپر و پیکان)، را علیه نوار غزه آغاز کرده و حملات به مواضع جنبش مقاومت جهاد اسلامی برای سه روز ادامه خواهد داشت. در دومین روز تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه، اتاق مشترک گروه‌های مقاومت فلسطین از آغاز عملیات«ثأر الاحرار» (انتقام آزادگان) خبر داد.

در این بیانیه آمده است: زمانی که دشمن فکر می‌کرد، زمان به سودش است و فرصت برای ترور فرماندهان مقاومت مناسب است، دچار اشتباه محاسباتی شد. دشمن قصد داشت بر اساس خواسته خود، این دور از جنگ را در سریعترین زمان ممکن به پایان برساند، ولی با درایت و ایستادگی مقاومت و مدیریت جنگی آنان غافلگیر شد.

گروههای مقاومت با بیان اینکه این مسائل باعث شد و محاسبات دشمن به هم بریزد و وارد معادله فرسایش شود، به شهدایی که در این جنگ به شهادت رسیدند، ابراز ارادت کردند.

این گروهها با اشاره به اینکه به دشمن نسبت به بازگشت به سیاست ترور هشدار می‌دهیم، خاطر نشان کردند: زیرا شمشیر ما غلاف نیست و دستان ما بر روی ماشه است. اگر باز گردید، باز می‌گردیم.

در پایان این بیانیه آمده است: مقاومت با ایستادگی، اتحاد و مبارزه شرافتمندانه، نقشه دشمن خائن و جنایت کثیف آن را بر هم زد و ثابت کرد که نیرنگ دشمن، راه به جایی نخواهد برد. این جنگ، یک صفحه تازه از صفحات افتخار و سربلندی ملت و شهدای ماست.

منابع خبری عبری و عربی شامگاه امروز خبر دادند که پس از پنج روز درگیری گسترده، بین گروههای مقاومت در غزه و صهیونیستها، آتش‌بس برقرار شده است. آتش‌بس از ساعت ۲۲ به وقت محلی اجرایی شد. این توافق، شامل آتش‌بس کامل و توقف کشتار غیر نظامیان و انهدام منازل است.

مصر نیز که در این مذاکرات، نقش میانجی را ایفا می‌کرد، با انتشار بیانیه‌ای خبر داد که طرفین فلسطینی و اسرائیلی با آتش‌بس موافقت کرده‌اند. قاهره همچنین طرفین را به اجرای توافق تشویق کرد و گفت که از طریق تماس با آنها، روند اجرای توافق را پیگیری خواهد کرد.

پیش از این نیز، «باراک راوید» خبرنگار و تحلیلگر صهیونیست مدعی شد که «وندی شرمن» معاون وزیر خارجه آمریکا از «ران درمر» وزیر امور راهبردی و دیپلماسی عمومی رژیم صهیونیستی خواسته است که برای دستیابی به آتش بس فوری به منظور بازگرداندن آرامش و جلوگیری از تشدید تنش تلاش کند.

این در حالی است که واشنگتن از زمان آغاز دور جدید تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این تجاوز را محکوم نکرده است و حتی در کنار دولت انگلیس از صدور بیانیه مطبوعاتی شورای امنیت در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه جلوگیری کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر