دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت/ چرا محسن رضایی به جلسه آمد؟ ماجرای بارداری دوقلوی زهرا حدادعادل و مرگ یکی از جنین‌ها فوری/ فعال شدن پدافند در قشم/ پرنده متخاصم رهگیری شد توضیح سخنگوی ارتش درباره احتمال تجاوز زمینی آمریکا خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد

رییس سازمان حمایت از مصرف کننده: قیمت مرغ کاهش نیابد، واردات انجام می‌‌شود

رییس سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده گفت: اگرچه برای کاهش قیمت مرغ سیاست‌هایی مانند وضع عوارض برای صادارت در نظر گرفته شده است اما در صورتی که ظرف یکی تا 2 روز آینده مرغ موردنیاز تامین نشود، واردات مرغ در دستور کار قرار گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۷ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 05
کد خبر: ۱۸۴۰۰

به گزارش راهبرد معاصر ، عباس تابش رییس سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده در خصوص افزایش قیمت گوشت مرغ در بازار، گفت: براساس پیشنهاد وزارت جهاد کشاورزی قیمت مرغ زنده اصلاح و نرخ آن 8 هزار و 550 تومان شد تا مصرف کننده مرغ را با قیمت 12 هزار و 900 هزار تومان خریداری کند.

 

وی افزود: وزارت جهاد کشاورزی و مسئولان تشکل‌ها موضوعاتی مانند تلف شدن به دلیل گرما و نبود واکسن و... را دلیل کمبود عرضه مرغ به بازار مطرح می‌کنند که در پی این موضوع عرضه به بازار کاهش پیدا کرده است.

 

واحدهای تولیدی باید با حداکثر توان جوجه ریزی می‌کردند

رییس سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده با بیان اینکه تلف شدن مرغ و... اتفاقات خلق الساعه‌ای نیست، اظهار کرد: ظرفیت‌های خالی واحدهای تولیدی باید برای جلوگیری از کاهش تولید و عرضه، به جای جوجه ریزی حداقل، باید با حداکثر ظرفیت جوجه ریزی می‌کردند، در تابستان هر سال با افزایش دما و.. روبه‌رو می‌شویم و شرایطی مانند تلف شدن مرغ و... قابل پیش بینی بود این در حالی است که براساس گزارش هواشناسی دمای هوا در سال جاری نسبت به سال گذشته کاهش پیدا کرده است.

 

تابش با بیان اینکه باید با افزایش جوجه‌ریزی عرضه مرغ به بازار بیشتر می‌شد، اضافه کرد: در حال حاضر میزان عرضه مرغ به بازار کاهش پیدا کرده است و در راستای حل این مشکل جلسات متعددی نیز برگزار شده است.

 

بازرسان سازمان حمایت برخورد می‌کنند

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه بازرسان سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده نظارت شدیدی بر بازار دارند، ادامه داد: در برخی موارد قیمت مصوب مرغ در واحد تولیدی نیز رعایت نمی شود، بازرسان سازمان حمایت از مصرف کننده با تولیدکنندگانی که قیمت مصوب را رعایت نکنند برخود کرده و پرونده تشکیل می دهند.

 

محددیت صادرات مرغ با وضع عوارض

وی با اشاره به اقدامات سازمان حمایت از مصرف کننده برای کاهش قیمت مرغ، تصریح کرد: با وضع عوارض، صادرات مرغ محدود شد از سوی دیگر شرکت پشتیبانی امور دام از تمام ذخایر برای تامین کسری بازار مرغ استفاده می کند.

 

رییس سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده بیان کرد: علاوه بر به کارگیری سیاست های مذکور در صورتی که ظرف یکی تا دو روز آینده مرغ موردنیاز بازار تامین نشود، ممکن است واردات مرغ در دستور کار قرار گیرد.

 

تابش با بیان اینکه با واحدهای تولیدی که مرغ زنده را بیش از 8 هزار و 500 تومان می‌فروشند، برخورد می‌شود، تاکید کرد: صنف نیز باید سود عرف را رعایت کرده و خرید و فروش خود را با فاکتور انجام دهد.

 

کشتارگاه ها مکلف به درج قیمت روی بسته بندی مرغ شدند

رییس سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده گفت: تمامی کشتارگاه ها باید روی بسته بندی های مرغ قیمت مصوب را درج کنند و از قیمت عدول نکنند در غیر این صورت با افراد خاطی برخورد می‌شود.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار