حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد کمیسیون اروپا واشنگتن را به اقدامات تلافی جویانه تهدید کرد عراقچی: جنگ 12 روزه تجربه‌ای ماندگار در تاریخ ایران بود

انصارالله ائتلاف سعودی را به وقت‌کشی در مذاکرات متهم کرد

انصار الله ائتلاف متجاوز سعودی را به وقت کشی در روند توقف عملیات نظامی و برچیدن تحریم‌های اعمال شده در گذرگاه‌های مرزی متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 15
کد خبر: ۱۸۴۱۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، الرای الیوم به نقل از محمد علی الحوثی عضو شورای سیاسی انصار الله اعلام کرد: نیروهای ائتلاف سعودی در حال وقت کشی در روند مذکرات و به تبع آن برچیدن تحریم‌ها علیه یمن است.

 

الحوثی که در راهپیمایی گسترده‌ای که در حمایت از ملت فلسطین در استان صعده برگزار شد، سخنرانی می‌کرد افزود: دشمن در حال وقت کشی در روند مذاکرات و رفع تحریم‌ها از یمن است.

 

وی همچنین با اشاره به آمادگی انصار الله برای از سرگیری جنگ تاکید کرد: ما شاهد آن هستیم که عربستان و امارات در یمن شکست خورده‌اند و به چشم می‌بینند که گنبد آهنین هم نتوانسته است صهیونیست‌ها را در امان نگه دارد، حال آنها چگونه می‌توانند از کشورهای سازشکار محافظت کنند.

 

این رهبر انصار الله ضمن تاکید مجدد بر حمایت از مسئله فلسطین گفت: حضور امروز ما در این تظاهرات بیانگر پایمردی یمن در همراهی با مسئله فلسطین است، ما بر ادامه مبارزه خود علیه دشمن تاکید و از آزادگان قهرمان در فلسطین در عملیات خونخواهی آزادگان پشتیبانی می‌کنیم.

 

او تاکید کرد: گروه‌های فلسطینی با این عملیات خود موفق شدند، طرح ترمیم سامانه پدافندی اسرائیل در مقابل موشک‌های مقاومت را با شکست مواجه کنند.

 

گفتنی است مردم یمن در بیانیه پایانی راهپیمایی امروز خود بر آمادگی جهت مبارزهمستقیم در کنار گروه‌های فلسطینی تاکید کردند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار