جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد هشدار عراقچی و بن فرحان نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تنش در منطقه

انصارالله ائتلاف سعودی را به وقت‌کشی در مذاکرات متهم کرد

انصار الله ائتلاف متجاوز سعودی را به وقت کشی در روند توقف عملیات نظامی و برچیدن تحریم‌های اعمال شده در گذرگاه‌های مرزی متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 15
کد خبر: ۱۸۴۱۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، الرای الیوم به نقل از محمد علی الحوثی عضو شورای سیاسی انصار الله اعلام کرد: نیروهای ائتلاف سعودی در حال وقت کشی در روند مذکرات و به تبع آن برچیدن تحریم‌ها علیه یمن است.

 

الحوثی که در راهپیمایی گسترده‌ای که در حمایت از ملت فلسطین در استان صعده برگزار شد، سخنرانی می‌کرد افزود: دشمن در حال وقت کشی در روند مذاکرات و رفع تحریم‌ها از یمن است.

 

وی همچنین با اشاره به آمادگی انصار الله برای از سرگیری جنگ تاکید کرد: ما شاهد آن هستیم که عربستان و امارات در یمن شکست خورده‌اند و به چشم می‌بینند که گنبد آهنین هم نتوانسته است صهیونیست‌ها را در امان نگه دارد، حال آنها چگونه می‌توانند از کشورهای سازشکار محافظت کنند.

 

این رهبر انصار الله ضمن تاکید مجدد بر حمایت از مسئله فلسطین گفت: حضور امروز ما در این تظاهرات بیانگر پایمردی یمن در همراهی با مسئله فلسطین است، ما بر ادامه مبارزه خود علیه دشمن تاکید و از آزادگان قهرمان در فلسطین در عملیات خونخواهی آزادگان پشتیبانی می‌کنیم.

 

او تاکید کرد: گروه‌های فلسطینی با این عملیات خود موفق شدند، طرح ترمیم سامانه پدافندی اسرائیل در مقابل موشک‌های مقاومت را با شکست مواجه کنند.

 

گفتنی است مردم یمن در بیانیه پایانی راهپیمایی امروز خود بر آمادگی جهت مبارزهمستقیم در کنار گروه‌های فلسطینی تاکید کردند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر