اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

امیرعبداللهیان تاکید کرد؛ سفر رئیس‌جمهور به دمشق،‌ نشانه امنیت پایدار در سوریه

امیرعبداللهیان تاکید کرد؛ سفر رئیس‌جمهور به دمشق،‌ نشانه امنیت پایدار در سوریه وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار گیر پترسون نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور سوریه با وی با اشاره به سفر موفق رییس جمهور کشورمان به سوریه، انجام این سفر را نشانه‌ای از ورود این کشور به مرحله‌ای از امنیت پایدار ذکر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 15
کد خبر: ۱۸۴۲۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار گیر پترسون نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور سوریه با وی، از تلاش نماینده ویژه دبیرکل برای کمک به برقراری صلح و ثبات در سوریه قدردانی کرد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی مرتبط با سوریه و در پرتو تحرکات اخیر دیپلماتیک، خصوصا نشست‌های چهارجانبه اخیر جمهوری اسلامی ایران، روسیه، سوریه و ترکیه، به ویژه نشست اخیر وزرای امور خارجه چهار کشور در خصوص راه حل سیاسی بحران سوریه را تبیین کرد.

 

امیرعبداللهیان با اشاره به سفر موفق رییس جمهور کشورمان به سوریه، انجام این سفر را نشانه‌ای از ورود این کشور به مرحله‌ای از امنیت پایدار ذکر کرد و بر ضرورت جلب حمایت جامعه جهانی برای کمک به بازسازی و آماده سازی شرایط برای بازگشت آوارگان سوری به کشورشان تاکید کرد.

 

گیر پترسون نماینده ویژه دبیر کل سازمان ملل متحد در امور سوریه نقش ایران را در مبارزه با تروریسم و کمک به امنیت منطقه و سوریه ستود.

 

پترسون اقدامات و تحرکات خود به عنوان نماینده دبیرکل سازمان ملل متحد در امور سوریه در حوزه‌های مختلف را تشریح کرد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار