تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد 

ادامه توهمات نتانیاهو درباره پیروزی خیالی در جنگ پنج روزه غزه

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم موقت صهیونیستی بعد از ظهر امروز دوشنبه در جلسه حزب لیکود، پس از شکست مفتضحانه این رژیم در برابر نیروهای مقاومت فلسطین در جنگ پنج روزه، مدعی تغییر موازنه بازدارندگی شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۶ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 15
کد خبر: ۱۸۴۳۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری سما به نقل از نتانیاهو گزارش داد، تل‌آویو موفق شد به هدف خود که «تغییر موازنه بازدارندگی در برابر جهاد اسلامی بود، دست پیدا کند. ما با آرامش، عملیاتهای ترور را انجام دادیم و نیمی از فرماندهان جهاد را در یک حله غافلگیرانه ترور کردیم».

رژیم صهیونیستی در جنگ پنج روزه اخیر، ۱۱ نفر از فرماندهان جهاد اسلامی را ترور کرد و پس از حملات بی‌امان موشکی و راکتی نیروهای مقاومت فلسطین به شهرکهای صهیونیستی اطراف نوار غزه، مجبور به آتش‌بس شد و شرط مقاومت برای توقف سیاست ترور فرماندهان را پذیرفت.

نخست وزیر صهیونیست در عین حال مدعی شد که «پیام اسرائیل، فقط به غزه نرسید، بلکه به دست همه طرفها رسید؛ همه کسانی که تلاش می‌کنند، ما را هدف قرار دهند و برای حمله به ما، برنامه‌ریزی می‌کنند. ما موازنه بازدارندگی را تغییر می‌دهیم».

رژیم صهیونیستی این جنگ را با هدف نابود کردن جنبش جهاد اسلامی و از بین بردن قدرت موشکی و زیرساخت‌های نظامی آن آغاز کرد، اما عملا به چنین نتیجه‌ای دست نیافت. با وجود ترور فرماندهان جهاد اسلامی، اما این جنبش قدرتمندتر از هر زمانی از این جنگ خارج شد و خدشه‌ای به توانمندی موشکی و نظامی آن وارد نشد؛ تا جایی که اعلام کرد برای ماه‌ها درگیری با اشغالگران، کاملا آماده است.

«عیران تسیون» معاون پیشین شورای امنیت قومی رژیم صهیونیستی، هم ضمن تکذیب دروغ‌پردازیهای نتانیاهو درباره پیروزی در جنگ اخیر، خواستار تحقیق درباره دلیل بی توجهی وی به درخواست روسای ارتش و دستگاه اطلاعاتی برای توقف هر چه سریعتر جنگ غزه شد و تاکید کرد که اساسا آغاز چنین عملیاتی علیه غزه ضرورتی نداشت(جزئیات بیشتر).

نتانیاهو در پایان مدعی شد که «راهپیمایی پرچم، همان گونه که برنامه‌ریزی شده، برگزار خواهد شد. ما برای امنیت اسرائیل تلاش می‌کنیم و به این کار ادامه خواهیم داد»./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار