مهاجرانی: دولت به دنبال اذیت کردن بخش خصوصی نیست پزشکیان: ایران هرگز در برابر دشمنان تسلیم نخواهد شد پزشکیان: ایران علاقمند به همکاری با چین در زمینه ابتکار استراتژیک «کمربند و راه» است سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت

فرمانده نیروی دریایی روسیه با امیر دریادار ایرانی دیدار کرد

فرمانده نیروی دریایی روسیه با حضور در ستاد نیروی دریایی ارتش از امیردریادار ایرانی دعوت کرد با حضور در رژه سالروز تاسیس نیروی دریایی ارتش روسیه در سن پترزبورگ، از یگان‌های نیروی دریایی این کشور بازدید کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۶ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 15
کد خبر: ۱۸۴۳۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه در دیدار دریاسالار نیکولای یومنوف فرمانده نیروی دریایی روسیه ضمن خیرمقدم، از همکاری‌های نیروی دریایی روسیه در اجرای مسابقات ارتش‌های جهان و اجرای رزمایش مشترک ایران چین و روسیه قدردانی کرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش ادامه داد: حضور ناوگان نیروی دریایی روسیه در ۳ رزمایش مشترک ایران چین و روسیه بسیار ارزشمند بود، بویژه حضور در رزمایش اخیر حاوی پیام مهمی برای دشمن مشترک‌مان بود.

دریادار ایرانی افزود: دشمن تلاش می‌کند مثلث ایران، چین و روسیه را درگیر کند که ما نتوانیم همکاری‌های لازم را داشته باشیم ولی به لطف خدا، همکاری‌ها و اقدامات خوبی داشته و داریم و لازم است این ارتباط و همکاری‌ها بیش از پیش تقویت شود.

وی با تأکید بر لزوم تشکیل کمیته مشترک، بر تعامل بیشتر در بخش‌های مختلف به ویژه در حوزه آموزشی، فنی و... تاکید کرد.

دریاسالار نیکولای یومنوف نیز با ابراز خرسندی از دیدار با امیر دریادار ایرانی گفت: امیدوارم این سفر موجب پیشرفت بیش از پیش روابط نیروی دریایی دو کشور شود.

وی افزود: تصمیم برگزاری برخی از مسابقات ارتش‌های جهان در کشور ایران تصمیم درست و بجایی بود و لازم است در این زمینه تلاش‌های‌مان را بیشتر کنیم.

فرمانده نیروی دریایی روسیه با تاکید بر اهمیت ارتباط نیروی دریایی دو کشور و همکاری‌های خوب این دو نیرو، اضافه کرد: ما نباید در این نقطه متوقف شویم بلکه باید روز به روز روابط‌مان ارتقا دهیم

فرمانده نیروی دریایی روسیه با استقبال از پیشنهادهای دریادار ایرانی گفت: آمادگی داریم هر چه زودتر در این موارد به توافق دوجانبه دست یافته و آن‌ها را عملیاتی کنیم. ما مطمئن هستیم در مسیر درست حرکت می‌کنیم.

فرمانده نیروی دریایی روسیه، از امیر دریادار ایرانی دعوت کرد تا در رژه سالروز تاسیس نیروی دریایی ارتش روسیه در سن پترزبورگ حضور یافته و از یگان‌های نیروی دریایی این کشور بازدید کند./ ایرنا

ارسال نظر