ترامپ: اگر رئیس‌جمهور نمی‌شدم، جنگ جهانی سوم رخ می‌داد اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد

محمود عباس: آمریکا و انگلیس پشت نکبت و مصیبت ملت فلسطین هستند

رئیس تشکیلات خودگردان امروز دوشنبه در سخنانی در کنفرانس یادبود پاکسازی قومی فلسطینیان و هفتاد و پنجمین سالروز نکبت در سازمان ملل گفت که برگزاری این کنفرانس نشان دهنده اعتراف سازمان ملل به بی عدالتی است که از سال 1948 بر مردم فلسطین وارد شده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۰ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 15
کد خبر: ۱۸۴۳۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمود عباس» در ادامه سخنانش تصریح کرد: ملت فلسطین حق تعیین سرنوشت، استقلال کشور خود و بازگشت آوارگان را دارند.

وی افزود:‌ فلسطینی‌ها داوطلبانه کشورشان را ترک نکردند و مردم فلسطین در حال کشف نادرستی روایت «اسرائیل» در مورد روز نکبت (سالروز تأسیس رژیم صهیونیستی و اشغال فلسطین) هستند.

رئیس تشکیلات خودگردان ادامه داد: «اسرائیل» به حملات خود به مردم فلسطین ادامه می‌دهد، نکبت را انکار، از بازگشت آوارگان جلوگیری و سرزمین های فلسطینی را اشغال و مصادره می کند.

محمود عباس گفت: سازمان ملل صدها قطعنامه برای به رسمیت شناختن حقوق مردم فلسطین صادر کرده است، اما حتی یک قطعنامه در این زمینه اجرا نشده است.

وی اضافه کرد: برخی از کشورها که همه آنها را می‌شناسند مانع از اجرای قطعنامه‌های سازمان ملل متحد در مورد مسئله فلسطین شده‌اند.

رئیس تشکیلات خودگردان تصریح کرد: ما خواستار تعلیق عضویت «اسرائیل» در سازمان ملل و یا وادار کردن این نهاد بین‌المللی به اجرای تصمیمات صادره هستیم. «اسرائیل» به تعهدات خود در سازمان ملل عمل نکرده است.

وی خاطرنشان کرد، کشورهایی هستند که پذیرفته‌اند «اسرائیل» فراتر از قانون باقی می‌ماند و از طریق اعمال حق وتو برای این رژیم جعلی در برابر هرگونه مجازات محافظت می کنند.

محمود عباس با بیان اینکه این انگلیس و ایالات متحده هستند که مسئولیت مستقیم مصائب و مشکلات ملت فلسطین را بر عهده دارند، ادامه داد: اهداف استعماری انگلیس و آمریکا پشت نکبت و مصیبت ملت فلسطین و دادن سرزمینشان به «اسرائیلی‌ها» بود.

سازمان ملل متحد امروز دوشنبه به وقت محلی (۱۵ ماه می ،۲۵ اردیبهشت ماه ) برای نخستین بار از سال ۱۹۴۸ با برگزاری کنفرانس، پاکسازی قومی فلسطینیان توسط رژیم صهیونیستی یا همان روز نکبت را به رسمیت شناخته است.

محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در این کنفرانس که با حضور سفیران کشورها سازمان ملل و سایر مقامات برگزار شده است، نخستین سخنران است.

25 اردیبهشت ۱۳۲۷ برابر با ۱۴ مه ۱۹۴۸ میلادی صهیونیست‌ها با اشغال سرزمین فلسطین، پایه های ناامنی، بی ثباتی، جنایت و اشغالگری را در منطقه بنا کردند. فلسطینی ها و ملل منطقه این روز را «روز نکبت» (روز مصیبت تأسیس رژیم صهیونیستی) نام گذاری کرده اند.

اکنون نزدیک به ۸ دهه از اشغال سرزمین مقدس فلسطین از سوی صهیونیست‌ها می‌گذرد و در این مدت اشغالگران صهیونیست با بیرون راندن فلسطینیان از سرزمین آبا و اجدادی شان از هیچ جنایت و وحشیگری برای تصاحب و ادامه اشغالگری خود فرو گذار نبوده‌اند./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار