وام‌های آموزش و پرورش که دانشجومعلمان هم می‌توانند دریافت کنند ایران در آستانه پاییز خشک‌تر؛ هشدار درباره تداوم بحران آب اخراج کادر خاطی مدرسه پرند در پی انتشار فیلم تنبیه بدنی دانش‌آموز / ویدیوی ناراحت کننده از تنبیه این دانش آموز را ببینید ورود دستگاه قضا به تنبیه بدنی دانش‌آموز قزوینی/ تشکیل پرونده در پی شکایت والدین ثبت‌نام آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضاییه سال ۱۴۰۴ هشدار به ورودی‌های جدید فرهنگیان مشهد فردا ۲۴ مهر تعطیل شد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۲۳ تا ۲۶ مهر ماه در برخی از جاده‌های کشور خبر خوش برای فرهنگیان / تسویه پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته تا پایان سال از هوش مصنوعی برای این ۵ کار استفاده نکنید! واکنش وزیر به ضرب و جرح دانش‌آموز قزوینی احکام رتبه‌بندی ورودی‌های ۱۴۰۰ آموزش و پرورش مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۳ مهر تعطیل شد جزئیات پرداخت حقوق ماهانه ۲۰ میلیون تومانی به دانشجویان دکتری ۱۴۰۴ جزئیات طرح تسهیلات گردشگری صندوق ذخیره فرهنگیان هشدار نارنجی هواشناسی؛ فعالیت موج جدید بارش‎‌های سنگین تا هفته آینده

علت اختلاف قیمت حج تمتع ۱۴۰۲ اعلام شد

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت علت تفاوت قیمت سفر حج تمتع ۱۴۰۲ را بیان کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۳ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 17
کد خبر: ۱۸۴۴۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامرضا رضایی؛ معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت در حاشیه همایش آموزشی توجیهی زائران حج تمتع 1402 استان تهران که با حضور هزاران زائر بیت الله الحرام در استادیوم 12 هزار نفری آزادی، برگزار شد، با بیان اینکه 90 هتل در شهرهای مکه و مدینه در اختیار حجاج ایرانی خواهد بود، اظهار کرد: علت تفاوت و افزایش قیمت‌ سفر حجاج ناشی از نرخ ارز و تفاوت سطح کیفی هتل‌هاست.

 

رضایی در این زمینه افزود:‌امکان اینکه 90 هتل مشابه در مکه و مدینه پیدا کنیم، امکانپذیر نیست به همین دلیل اختلاف سطح و کیفیت هتل‌ها باعث اختلاف قیمت شده است اما به جز موضوع اسکان، سایر خدماتی که به حجاج ارائه می‌شود، یکسان است.

 

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت درباره تدابیر اندیشیده شده درباره انتقاداتی که سال گذشته از سوی برخی زائران درباره تغذیه مطرح شده بود، گفت: سعی شده به ذائقه‌هایی که در کشور وجود دارد توجه شود به هرحال، استان‌ها و شهرستان‌ها با ذائقه‌ها و سلیقه‌های متفاوتی غذا میل می‌کنند اما سعی کرده‌ایم غذاهایی که برای عمومیت قابل سرو باشد، طبخ کنیم.

 

رضایی ادامه داد: حدود 600 آشپز و سرآشپز ایرانی و بعضاً محلی، در اختیار آشپزخانه‌های مرکزی هستند؛ 4 آشپزخانه مرکزی و صنعتی نیز در اختیار سازمان حج و زیارت در عربستان است که غذا را به صورت متمرکز طبخ و توزیع می‌کنند./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار