قیمت کتاب‌های درسی افزایش می‌یابد؟ رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال

علت اختلاف قیمت حج تمتع ۱۴۰۲ اعلام شد

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت علت تفاوت قیمت سفر حج تمتع ۱۴۰۲ را بیان کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۳ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 17
کد خبر: ۱۸۴۴۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامرضا رضایی؛ معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت در حاشیه همایش آموزشی توجیهی زائران حج تمتع 1402 استان تهران که با حضور هزاران زائر بیت الله الحرام در استادیوم 12 هزار نفری آزادی، برگزار شد، با بیان اینکه 90 هتل در شهرهای مکه و مدینه در اختیار حجاج ایرانی خواهد بود، اظهار کرد: علت تفاوت و افزایش قیمت‌ سفر حجاج ناشی از نرخ ارز و تفاوت سطح کیفی هتل‌هاست.

 

رضایی در این زمینه افزود:‌امکان اینکه 90 هتل مشابه در مکه و مدینه پیدا کنیم، امکانپذیر نیست به همین دلیل اختلاف سطح و کیفیت هتل‌ها باعث اختلاف قیمت شده است اما به جز موضوع اسکان، سایر خدماتی که به حجاج ارائه می‌شود، یکسان است.

 

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت درباره تدابیر اندیشیده شده درباره انتقاداتی که سال گذشته از سوی برخی زائران درباره تغذیه مطرح شده بود، گفت: سعی شده به ذائقه‌هایی که در کشور وجود دارد توجه شود به هرحال، استان‌ها و شهرستان‌ها با ذائقه‌ها و سلیقه‌های متفاوتی غذا میل می‌کنند اما سعی کرده‌ایم غذاهایی که برای عمومیت قابل سرو باشد، طبخ کنیم.

 

رضایی ادامه داد: حدود 600 آشپز و سرآشپز ایرانی و بعضاً محلی، در اختیار آشپزخانه‌های مرکزی هستند؛ 4 آشپزخانه مرکزی و صنعتی نیز در اختیار سازمان حج و زیارت در عربستان است که غذا را به صورت متمرکز طبخ و توزیع می‌کنند./تسنیم

ارسال نظر