سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

خشم چین از سفر نخست‌وزیر سابق انگلیس به تایوان

خشم چین از سفر نخست‌وزیر سابق انگلیس به تایوان سفارت چین در لندن طی بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن سفر نخست‌وزیر سابق انگلیس به تایوان، این اقدام را «تحریک‌آمیز و نمایشی» توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 17
کد خبر: ۱۸۴۵۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، سفر «لیز تراس» نخست‌وزیر سابق انگلیس به جزیره تایوان، با واکنش تند سفارتخانه چین در لندن مواجه شد.

 

سفارت چین در لندن طی بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن سفر تراس به تایوان، این اقدام را «تحریک‌آمیز و نمایشی» توصیف کرد که به هیچ‌وجه به نفع انگلیس نخواهد بود.

 

شامگاه سه‌شنبه بود که خبرگزاری مرکزی تایوان گزارش داد که تراس طی سفر رسمی ۵ روزه وارد این جزیره شده است.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، در بیانیه سفارتخانه چین آمده است: «سفر لیز تراس، سیاستمدار بریتانیایی به تایوان، یک نمایش سیاسی خطرناک است که جز ضرر چیزی برای بریتانیا به همراه نخواهد داشت».

 

این نمایندگی وزارت خارجه چین با بیان اینکه سفر تحریک‌آمیز نخست‌وزیر سابق انگلیس به تایوان خشم شدید چینی‌ها را برانگیخته، توضیح داد: «مردم با وجدان چین از همه اقشار، به شدت آن را رد خواهند کرد».

 

تایوان بخشی از چین محسوب می‌شود که ادعا‌های جدایی‌طلبانه دارد؛ ادعا‌هایی که کشور‌های جهان و سازمان ملل متحد به‌رسمیت نمی‌شناسند. پکن همواره با هرگونه تماس بین نمایندگان تایوانی و مقامات غربی به ویژه مسئولان عالی‌رتبه سیاسی یا نظامی از کشور‌هایی که پکن با آن‌ها روابط دیپلماتیک دارد، مخالف بوده و می‌گوید این سفرها، اصل چین واحد را نقض می‌کند و سیگنال‌های نادرستی به نیرو‌های جدایی‌طلب تایوان ارسال می‌کند.

 

به نوشته اسپوتنیک، سفارتخانه چین در لندن همچنین افزود: «نخست‌وزیر سابق انگلیس با کارت تایوان بازی کرده، در نمایش‌های سیاسی شرکت کرده و دیگر افراد مانند او با نیروهای جدایی‌طلب تایوان همدستی می‌کنند تا درگیری و تنش‌ها را تشدید کنند».

 

پیش از این نیز «کین گانگ» وزیر امور خارجه چین در دیدار با «نیکلاس برنز» سفیر آمریکا در پکن، خواستار اصلاح نحوه رفتار واشنگتن در موضوع تایوان و جلوگیری از تبدیل‌شدن سیاست اصل «چین واحد» به یک پوسته توخالی شده بود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار