قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

جزئیات و زمان تغییر ساعت شروع به کار ادارات از زبان لطیفی

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشورگفت: از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور ساعت کار کارکنان از 6 صبح است و ۱۵ شهریور این تغییر ساعت به‌حال قبل برخواهد گشت که برای دستگاه‌های متعدد متفاوت است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۹ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 17
کد خبر: ۱۸۴۵۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ میثم لطیفی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور در حاشیه جلسه امروز هیات دولت (27 اردیبهشت) در جمع خبرنگاران در رابطه با تغییر ساعت کار کارکنان دولت از خرداد ماه گفت: در سال‌های گذشته هم ساعت کار کارکنان از ۷ صبح آغاز می شد، اما امسال باتوجه به اینکه تغییر ساعت نداریم، آغاز ساعت کاری از ۶ و طبق روال گذشته است.

 

وی با بیان اینکه این تغییر ساعت از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور اعمال می شود افزود: در سال گذشته نیز این تغییر ساعت کارکنان از اول خرداد اعمال شد ولی امسال از پانزدهم خرداد آغاز می شود یعنی زمانی است که مدارس عملاً تعطیل شده اند و برای عمده کارکنان دولت که معلمان آموزش و پرورش هستند، این مشکل حل خواهد شد. هماهنگی لازم در تهران و کلانشهرها برای مسئله مترو و جابجایی انجام شده تا ساعت به گونه ای تنظیم شوند که کارکنان دولت با مشکلی برای جابه جایی از اطراف شهر مواجه نشوند.

 

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور گفت: از ۱۵ شهریور که آماده سازی برای آغاز سال تحصیلی کلید می‌خورد، ساعت کاری به حالت قبل برخواهد گشت که برای دستگاه های متعدد متفاوت است.

 

لطیفی در پایان با تاکید براینکه مسئله انرژی در این بازه زمانی سه ماهه اهمیت دارد، اظهار کرد: در دنیا مطالعاتی در مورد تنظیم ساعت کار با نور آفتاب انجام شده است و کمبود انرژی و لزوم بهره وری از آن اقتضا می‌کند که تغییر ساعت کاری کارکنان اعمال شود./فارس

ارسال نظر