محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

وحیدی: شکایات درباره اغتشاشات سال گذشته در کمیته تحقیق رسیدگی می‌شود

وحیدی: شکایات درباره اغتشاشات سال گذشته در کمیته تحقیق رسیدگی می‌شود وزیر کشور با اشاره تشکیل کمیته تحقیق برای اغتشاشات ۱۴۰۱ عنوان کرد: کار این کمیته و گزارش‌هایی که ارائه می‌دهد ادامه دارد و اگر کسی شکایتی داشته باشد، حتماً به آن رسیدگی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۳ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 17
کد خبر: ۱۸۴۵۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  احمد وحیدی وزیر کشور صبح امروز در حاشیه جلسه امروز هیات دولتدر جمع خبرنگاران درباره حکم رئیس سازمان مهاجر، گفت: ایجاد این مرکز در اختیارات ماست و حکم رئیس مرکز به عهده وزارت کشور است. اما برای تشکیل سازمان به مصوبه مجلس نیاز است.

 

وزیر کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر توقف مسکن مهر پرند توسط شهرداری گفت: شهرداری نمی‌تواند پروژه‌های نهضت ملی مسکن را متوقف کند و اگر چیزی متوقف شود، حتماً رسیدگی می‌شود.

 

وی در خصوص تشکیل کمیته تحقیق برای اغتشاشات 1401 عنوان کرد: کار این کمیته و گزارش‌هایی که ارائه می‌دهد ادامه دارد و اگر کسی شکایتی داشته باشد، حتماً به آن رسیدگی خواهد شد. همچنین کمیته ویژه‌ای که رئیس جمهور آن را ایجاد کرده، در امتداد کمیته تحقیق برای اغتشاشات 1401 فعالیت دارد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار