اسرائیل مدعی ترور ۲ عضو حزب‌الله در جنوب لبنان شد القسام امشب جسد اسیر اسرائیلی را تحویل می‌دهد معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد گفت‌وگوی فیدان و رئیس الحشد الشعبی عراق ۴ کشته و ۲۰ زخمی بر اثر انفجار مخازن سوخت در بصره الجولانی به ریاض می‌رود

آمادگی روسیه برای بررسی طرح صلح رهبران آفریقایی

«سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه امروز چهارشنبه (۱۷ مه) در کنفرانس خبری بعد از گفت‌وگو با همتای بلاروسی خود گفت مسکو آماده بررسی پیشنهادات کشورهای آفریقایی و آمریکای لاتین برای حل‌وفصل بحران اوکراین است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 17
کد خبر: ۱۸۴۶۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ لاوروف در اظهاراتی گفت: سرگئی [آلینیک وزیر خارجه بلاروس] یادآور شد که ابتکارات دیگری هم وجود دارد. ابتکار برزیل و رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی.

«سیریل رامافوزا» رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی سه‌شنبه اعلام کرد رؤسا‌ی‌جمهور روسیه و اوکراین موافقتشان را برای دیدار با هیأتی از رهبران آفریقایی جهت رایزنی درباره راه‌های پایان دادن به جنگ اعلام کردند.

لاوروف ضمن بیان این که مسکو به ابتکارات دوستان آمریکای لاتین و آفریقایی این پاسخ را داده که «آماده بررسی هر یک از پیشنهادات که با تمایل صادقانه با هدف کمک به ثبات نظم جهانی تهیه شده، هستیم»، افزود: اما تاکنون برخلاف همسایگان چینی، اسنادی در این زمینه از سوی برزیلی‌ها و آفریقایی‌ها ندیده‌ایم.

سیریل رامافوزا طی نشست خبری با نخست‌وزیر سنگاپور گفته بود طرح صلح مدنظر او و برخی دیگر از رهبران آفریقایی مورد حمایت سران سنگال، اوگاندا و مصر قرار دارد و دبیرکل سازمان ملل، آمریکا و انگلیس هم در جریان آن قرار گرفته‌اند. وی بدون اشاره به محتوای طرح صلح مدنظر رهبران آفریقایی برای جنگ روسیه و اوکراین، افزود آمریکا و انگلیس «محتاطانه» از این طرح حمایت کردند.

آفریقای جنوبی روابط خوبی با روسیه و اوکراین دارد و این کشور به همراه برزیل، روسیه، هند و چین اعضای گروه بریکس را تشکیل می‌دهند. طی روزهای اخیر اتهام‌زنی سفیر آمریکا در آفریقای جنوبی به این کشور درباره ارسال سلاح به روسیه خبرساز شده بود و واکنش رهبران آفریقای جنوبی را به دنبال داشت.

«روبن بریگتی» سفیر آمریکا در آفریقای جنوبی مدعی شده بود این کشور از طریق یک کشتی باری که در ماه دسامبر به مدت سه روز به صورت مخفیانه در یک پایگاه دریایی در نزدیکی شهر کیپ‌تاون پهلو گرفت اقدام به ارسال این سلاح‌ها کرده است. ریاست‌جمهوری آفریقای جنوبی ضمن رد این اتهام اعلام کرد اظهارات سفیر آمریکا روابط دوجانبه را تضعیف می‌کند.

اتهام‌زنی‌های مقام‌های واشنگتن به دیگر کشورها در شرایطی انجام می‌شود که آمریکا و متحدانش از آغاز جنگ روسیه و اوکراین در حال پمپاژ تسلیحات به اوکراین هستند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار