قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ خبر مهم برای دارندگان دلار | بانک مرکزی از یک تضمین خاص ارزی رونمایی کرد قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / سکه امامی صعودی شد موجودی سد‌های تهران/ این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد قیمت طلا امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۶ میلیون تومان بازگشت قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول

افتتاح یک خط انتقال برق میان ایران و پاکستان توسط سران ۲ کشور

افتتاح یک خط انتقال برق میان ایران و پاکستان توسط سران ۲ کشور بازارچه مرزی مند-پیشین و خط انتقال برق پلان-گبد، فردا توسط سران ۲ کشور ایران و پاکستان در گذرگاه مرزی «پیشین» افتتاح خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۷ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 17
کد خبر: ۱۸۴۶۷۶

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رادیو پاکستان، شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان و سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور ایران، فردا، به طور مشترک بازارچه مرزی مند-پیشین و خط انتقال برق پلان-گبد را در گذرگاه مرزی «پیشین» افتتاح خواهند کرد.

گذرگاه مرزی «پیشین» یک گذرگاه مرزی میان ایران و پاکستان است. این پایانهٔ مرزی در شهرستان راسک استان سیستان و بلوچستان و نزدیکی شهر پیشین واقع شده است و در 180 کیلومتری چابهار قرار دارد.

وزارت خارجه پاکستان در بیانیه‌ای اعلام کرد، این بازارچه یکی از 6 بازارچه مرزی است که در امتداد مرز مشترک ایران و پاکستان احداث خواهد شد.

بنا بر اعلام این وزارتخانه، مراسم افتتاحیه مشترک، نمودی از تعهد قوی پاکستان و ایران برای ارتقای سطح رفاه ساکنان استان‌های همجوار بلوچستان (پاکستان) و سیستان و بلوچستان (ایران) است.

وزارت خارجه پاکستان، این اقدام را یک گام مهم رو به جلو در روابط دوجانبه دو کشور دانست.

پیش از این نیز یک سناتور پاکستانی گفته بود تحولات سیاسی منطقه‌ای نشان داد زمان احداث خط لوله گاز ایران و پاکستان فرا رسیده است.

دو گذرگاه مرزی رسمی پس از 73 سال افتتاح شده و بر سر ساخت 6 بازارچه مرزی جدید نیز توافق شده است. از این 6 بازارچه نیز یک مورد تکمیل و آماده بهره‌برداری است و 2 مورد به زودی تکمیل خواهد شد.

به گفته این مقام پاکستانی، صادرات برق به پاکستان از 100 مگاوات به بیش از 200 مگاوات افزایش یافته است و می‌تواند به 500 مگاوات نیز برسد. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار